Fint erhvervslejemål i Åbyhøj

Søren Frichs Vej 40A, 1. mf., 8230 Åbyhøj

RESEVERET
  • Kontor

Drømmer du om at blive en del af byens største erhvervspark?

Vores lejemål i Frichsparken går som varmt brød i tiden – og det er ikke uden grund. Men vi har netop fået dette fine kontorlejemål til leje, så du kan stadig nå at blive en del af byens største erhvervspark. Her får du:

- Flotte og velholdte lokaler
- Et storrumskontor med mødelokaler
- Attraktiv og central beliggenhed
- Mulighed for deltagelse i fælles kantineordning, leje af parkeringspladser mv.

Selvom postnummeret siger Åbyhøj, så ligger Frichsparken blot få hundrede meter fra Aarhus C. Dermed er lejemålet på én og samme tid centralt beliggende og alligevel tilbagetrukket fra byens larm. Lejemålet i sig selv består af et regulært lokale, der gør det let at indrette efter behov.

Lejemålet består af et storrumskontor, 3 mindre kontorrum eller mødelokaler, et tekøkken, en lille entré samt et toilet. I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast plads.

Området: Frichsparken
Dette lejemål er placeret i den gamle togfabrik på Søren Frichs Vej. Her ligger det dynamiske erhvervsområde bedre kendt som Frichsparken i Åbyhøj. Med sine mere end 40.000 m2 er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer. Ejendommenes varme og energiske gule farver vidner om et område fyldt med liv, og med sin centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade er området tilmed let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. Lejemålet ligger desuden tæt ved grønne, rekreative områder i form af blandt andet det grønne areal ved Aarhus Å.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.100 kr/m2
  • Areal: 124 m2
  • Sagsnr: 5-30-4004
  • ENERGI@1Energimærke: B