Funktionelle kursus- og mødelokaler

Søren Frichs Vej 40C, st. 2, 8230 Åbyhøj

  • Undervisning
  • Kontor

Mangler du gode og præsentable undervisningslokaler med en central placering? I Frichsparken kan vi tilbyde netop dette!

I den gamle togfabrik på Søren Frichs Vej ligger det dynamiske erhvervsområde Frichsparken i Åbyhøj – blot få hundrede meter fra Aarhus C. Med adgang direkte fra gården træder du ind i lejemålets flotte og præsentable entréområde. Resten af lejemålet fremstår lyst og i god stand med blandt andet smukke fyldningsdøre med messinggreb.

- MOMSFRI
- Attraktiv og central beliggenhed
- En del af et fedt miljø i Frichsparken
- Kan også benyttes som kontor

Lejemålet består af et ankomstområde med 2 separate toiletter samt 2 store kursus- eller mødelokaler. Der er desuden gode personalefaciliteter i lejemålet i form af et personalerum, der indeholder et tekøkken. Dertil har lejemålet akustikloft, hvilket bidrager til et rart arbejdsmiljø. 

Lejemålet ville egne sig til en lang række formål blandt andet som undervisningslokaler, kursus- og mødelokaler eller som kontor. Som kontorlokaler ville det være muligt at oprette 2 storrumskontorer, hvor især det ene har dejligt højt til loftet. Det er desuden muligt at benytte lejemålet i både aften- og dagtimer, og lejemålet har ligeledes egen indgang. I kraft af sin placering direkte ud til Søren Frichs Vej, har lejemålet tillige gode eksponeringsmuligheder.

Med sine mere end 40.000 m2 er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer. Ejendommenes varme og energiske gule farver vidner om et område fyldt med liv. Med en ambition om at styrke det faglige og sociale fællesskab i Frichsparken har man blandt andet valgt at oprette et fælles kontormiljø, der rummer potentialet til at skabe bånd på tværs af forskelligartede virksomheder. Derudover er der i ejendommene både café og mulighed for kantineordning.

Som et resultat af den centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade er området desuden let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast plads. 

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 900 kr/m2
  • Areal: 166 m2
  • Sagsnr: 5-30-4026
  • ENERGI@1Energimærke: C