Lyse lokaler i attraktivt erhvervsområde

Søren Frichs Vej 40G, st. th., 8230 Åbyhøj

  • Kontor

Står du og mangler kontorlokaler i et centralt beliggende erhvervsområde? Så har vi lokalerne til dig!

Lejemålet har være udlejet til samme lejer i mange år, og trænger derfor til en kærlig hånd inden indflytning. Rammerne er dog sikret med et hav af indretningsmuligheder pga. sin placering for enden af ejendommen, som giver optimale vindues- og lysforhold, og åbner op for muligheden for etablering af mindre kontorer efter behov.

- Super anvendeligt hvis mindre kontorer ønskes
- Gode tilkørselsforhold fra midtby såvel som E45
- Central beliggenhed i dynamisk erhvervsområde
- Mulighed for momsfritagelse

Lejemålet består på nuværende tidspunkt af 2 større kontorrum, 2 mindre kontorrum, et stort entréområde/venteværelse, samt et lille depotrum og eget toilet. Der er planlagt en renovering af lejemålet for at opnå en optimal indretning samt forbedrede lydforhold. Der er i lejeopstillingen tilføjet et løsningsforslag på indretning, men vi er lydhør for andre forslag. 

Med sine mere end 40.000 m2 er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer. Ejendommenes varme og energiske gule farver vidner om et område fyldt med liv. Med en ambition om at styrke det faglige og sociale fællesskab i Frichsparken, har man blandt andet valgt at oprette et fælles kontormiljø, der rummer potentialet til at skabe bånd på tværs af forskelligartede virksomheder. Derudover er der i ejendommene både café og mulighed for kantineordning.

Med sin centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade er området let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast plads. Lejemålet ligger derudover tæt ved grønne, rekreative områder i form af blandt andet det grønne areal ved Aarhus Å.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.100 kr/m2
  • Areal: 157 m2
  • Sagsnr: 5-30-4032-4
  • ENERGI@1Energimærke: B