Indbydende kontor til leje i Frichsparken

Søren Frichs Vej 40G, st. mf, 8230 Åbyhøj

RESERVERET
  • Kontor

Velbeliggende og præsentabelt kontor i Frichsparken udlejes.

Lejemålet:
Det er nu muligt at leje et af Frichsparkens mindste lejemål. Lejemålet ligger godt placeret i stueplan, centralt i Frichsparken, og er kun 47m². Det er indrettet som kontor med plads til 4 til 6 skriveborde, og rummer desuden et tekøkken samt eget toilet.

- Alternativ til et kontor i kontorfællesskab
- Mulighed for hurtig overtagelse 
- Attraktiv og central beliggenhed
- Mulighed for at deltage i fælles kantineordning
- Leje af parkeringsplads

Lejemålet kan pga. dets størrelse og pris, være et godt alternativ til et kontorfællesskab, hvis man ønsker egne rammer.

Frichsparken:
Dette lejemål er placeret i den gamle togfabrik på Søren Frichs Vej. Her ligger den dynamiske erhvervsområde bedre kendt som Frichsparken i Åbyhøj – blot få hundrede meter fra Aarhus C. Med sine mere end 40.000 m2 er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer.

Med sin centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade er området let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast plads. Lejemålet ligger desuden tæt ved grønne, rekreative områder i form af blandt andet det grønne areal ved Aarhus Å.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.150 kr/m2
  • Areal: 47 m2
  • Sagsnr: 5-30-4036
  • ENERGI@1Energimærke: B