Rummelige momsfrie lokaler i attraktive Frichsparken

Søren Frichs Vej 40C, 1. tv, 8230 Åbyhøj

  • Kontor
  • Undervisning

Leder du efter lokaler med en bynær beliggenhed og let tilgængelighed i både bus, bil og på cykel?

Lejemålet: 
God og præsentabelt kontor på 330 m² i erhvervsområdet, der tidligere husede en driftig lokomotivfabrik,
stiftet af Søren Frich i 1854. Lejemålet er momsfrit, og egner sig derfor til mange forskellige formål. 

- Momsfrit lejemål
- Regulære og lyse lokaler - perfekt til storrumskontor
- Attraktiv beliggenhed midt i Frichsparkens dynamiske erhvervsmiljø
- Mulighed for at deltage i kantineordning, leje af parkeringspladser mv.

I lejemålet er der to meget store rum og et mindre, som kan bruges til storrumskontorer eller kursusaktiviteter. Derudover består lejemålet af et mindre depotrum, fint tekøkken med spiseplads, samt to toiletter.

Frichsparken: 
I den gamle togfabrik på Søren Frichs Vej ligger det dynamiske erhvervsområde Frichsparken i Åbyhøj – blot få hundrede meter fra Aarhus C. Med sine mere end 40.000 m2 er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer.

Ejendommenes varme og energiske gule farver vidner om et område fyldt med liv. Med en ambition om at styrke det faglige og sociale fællesskab i Frichsparken, har man blandt andet valgt at oprette et fælles kontormiljø, der rummer potentialet til at skabe bånd på tværs af forskelligartede virksomheder. Derudover er der i ejendommen både café og mulighed for kantineordning.

Med sin centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade er området let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast plads.

Lejemålet er momsfrit.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.100 kr/m2
  • Areal: 330 m2
  • Sagsnr: 5-30-4040
  • ENERGI@1Energimærke: C