Nyindrettet kontorlejemål med god rummelighed

Søren Frichs Vej 42B, 1. th, 8230 Åbyhøj

  • Kontor

Drømmer du om at blive en del af en spændende erhvervspark og om medindflydelse på indretning?

Vi har fået et sjældent udbudt kontorlejemål til leje i byens største erhvervspark.

Om kontorlejemålet:
Lejemålet nyindrettes før overtagelse, hvor fokus ligger på åbne og moderne lokaler i en kombination med rå betonsøjler og trælameller, samt nylakerede trægulve og akustiklofter. Vi påtænker at holde lejemålet åbent for at bevare det gennemgående lysindfald. Lejemålet indrettes som et storrumskontor, sektioneret med glaspartier for deling af forskellige afdelinger. Der etableres to mindre mødelokaler og ét stort. Lejemålet har derudover et tekøkken med plads til 22 personer, og der er derudover mulighed for at etablere et loungeområde ved indgangspartiet. Til lejemålet er der et mindre depotrum til opmagasinering, ligeledes forefindes tre toiletter og et bad. 

- Kontor med plads til 32 medarbejdere 
- Mulighed for indflydelse på indretning 
- Placeret i attraktivt erhvervsområde, Frichsparken 
- Mulighed for leje af parkering lige uden for døren

Frichsparken:
Dette lejemål er placeret i den gamle togfabrik på Søren Frichs Vej. Her ligger den dynamiske erhvervsområde bedre kendt som Frichsparken i Åbyhøj – blot få hundrede meter fra Aarhus C. Med sine mere end 40.000 m2 er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer.

Med sin centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade er området let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast plads. Lejemålet ligger desuden tæt ved grønne, rekreative områder i form af blandt andet det grønne areal ved Aarhus Å.

Billederne er fra nabolejemålet og istandsættes tilsvarende.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.100 kr/m2
  • Areal: 376 m2
  • Sagsnr: 5-30-5009
  • ENERGI@1Energimærke: A2