Kontorlejemål i Frichsparken

Søren Frichs Vej 42H, st. tv. , 8230 Åbyhøj

UDLEJET
  • Kontor

Drømmer du om at blive en del af en spændende erhvervspark?

- Hyggeligt kontorlejemål i stueplan
- Kombination af storrumskontor og mindre kontorrum
- Placeret i attraktivt erhvervsområde
- Mulighed for leje af parkering lige uden for døren

Frichsparken rummer mange fine lejemål, og nu har du mulighed for at få fingrene i ét af dem. Her får du et hyggeligt og stemningsfyldt kontorlejemål, hvor der er rig mulighed for at indrette lejemålet efter behov. Der er plads til omtrent 15-20 kontorpladser i lejemålet, alt afhængig af hvor mange individuelle kontorrum og mødelokaler, der er behov for. Det er også muligt, som tidligere lejer, at oprette små hyggekroge rundt omkring i lejemålet. 

Lejemålet består af et storrumskontor, 4 mindre kontorrum eller mødelokaler, et tekøkken, et arkivrum, to toiletter og en gang med garderobeskab. I køkkenet er der plads til at oprette flere spisepladser.

Området: Frichsparken
I den gamle togfabrik på Søren Frichs Vej ligger det dynamiske erhvervsområde Frichsparken i Åbyhøj – blot få hundrede meter fra Aarhus C. Med sine mere end 40.000 m2 er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer. Ved at være en del af Frichsparken følger en række fordele såsom muligheden for at tage del i den fælles kantineordning. Med sin centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade er området let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast plads. Lejemålet ligger desuden tæt ved grønne, rekreative områder i form af blandt andet det grønne areal ved Aarhus Å.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.100 kr/m2
  • Areal: 203 m2
  • Sagsnr: 5-30-6005
  • ENERGI@1Energimærke: B