Stort og unikt lejemål i Frichsparken

Søren Frichs Vej 42K, 1. sal, 8230 Åbyhøj

  • Kontor

Stort, flot og rummeligt lejemål i hjertet af populær erhvervspark

Vi har netop fået dette flotte og rummelige lejemål til leje, som er beliggende i Erhvervsparken 'Frichsparken' på Søren Frichs Vej, hvor mange virksomheder har sin daglige gang. 

Lejemålet er hele 792m² og består primært af ét storrum og flere selvstændige kontor/mødelokaler. Lejemålet har desuden også et kantineområde, tekøkken, 4 toiletter og garderobe. 

 

Området
I den gamle togfabrik på Søren Frichs Vej ligger det dynamiske erhvervsområde Frichsparken i Åbyhøj – blot få hundrede meter fra Aarhus C. Med sine mere end 40.000 m2 er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer.

Ved at være en del af Frichsparken følger en række fordele såsom muligheden for at tage del i den fælles kantineordning. Med sin centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade er området let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport.

I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast plads. Lejemålet ligger desuden tæt ved grønne, rekreative områder i form af blandt andet det grønne areal ved Aarhus Å.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.200 kr/m2
  • Areal: 792 m2
  • Sagsnr: 5-30-6100
  • ENERGI@1Energimærke: C