Kontorlejemål i Frichsparken

Søren Frichs Vej 42P, 8230 Åbyhøj

NYT LEJEMÅL
  • Kontor

Drømmer du om et rummeligt og charmerende kontorlejemål i attraktive Frichsparken?

I den gamle togfabrik på Søren Frichs Vej ligger det dynamiske erhvervsområde Frichsparken i Åbyhøj – blot få hundrede meter fra Aarhus C. Tilbagetrukket fra vejen finder du lejemålet, der indbefatter både stuen og 1. salen. Her får du: 

  • 2 etagers lejemål med gode personalefaciliteter
  • Højt til loftet og unikke detaljer
  • Beliggende i det attraktive Frichsparken
  • Mulighed for medbestemmelse på indretning

Lejemålet:

Man er ikke i tvivl om, at hvis væggene kunne tale, er der mange historier at lytte til. Der er kræset for detaljerne, og med respekt for ejendommens historie, har man mulighed for at sætte sit eget præg på dette hyggelige lejemål. Vi har planer om at modernisere lejemålet, og du har mulighed for medbestemmelse på den nye indretning. Selvom lejemålet fordeler sig på to etager, fremstår det stadigt åbent, lyst og sammenhængende. 

Visualiseringerne er fra tilsvarende lejemål. 

Området:
Med sine mere end 40.000 m2 er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer. Ejendommenes varme og energiske gule farver vidner om et område fyldt med liv. Med en ambition om at styrke det faglige og sociale fællesskab i Frichsparken, er man som lejer medlem af Frichsparkens erhvervsklub, der rummer potentialet til at skabe bånd på tværs af forskelligartede virksomheder. Derudover er der i Frichsparken både café og mulighed for kantineordning, samt mulighed for på dagsbasis at leje et mødelokale til ca. 30 personer. 

Med sin centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade er området let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. I Frichsparken er der både betalingsparkering og mulighed for leje af fast plads. Lejemålet ligger derudover tæt ved grønne, rekreative områder i form af blandt andet det grønne areal ved Aarhus Å og Brabrandstien. 

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.000 kr/m2
  • Areal: 402 m2
  • Sagsnr: 5-30-6105