Stemningsfyldt kontorlejemål

Søren Frichs Vej 42R, st. +1.sal, 8230 Åbyhøj

  • Kontor

Drømmer du om et rummeligt kontorlejemål i et attraktivt erhvervsområde i nærheden af både Aarhus C og større indfaldsveje?

I den gamle togfabrik på Søren Frichs Vej ligger det dynamiske erhvervsområde Frichsparken i Åbyhøj – blot få hundrede meter fra Aarhus C. Tilbagetrukket fra vejen finder du lejemålet, der indbefatter både stuen og 1. salen. Her får du:

- 2-etagers lejemål med gode personalefaciliteter 
- Enormt rummeligt kontorlejemål
- Højt til loftet og godt lysindfald
- Central placering i attraktivt erhvervsområde

Med sine velholdte, lyse rum og fokus på detaljerne fremstår dette lejemål utroligt gennemført. Man er ikke i tvivl om, at der er kræset for detaljerne, som man træder indenfor i lejemålet. Som med de fleste af vores lejemål, har vi restaureret dette lejemål med respekt for bygningens historie. Derfor har man blandt andet valgt at bevare kranen i gangen. Selvom lejemålet fordeler sig på to etager, fremstår det stadigt åbent og sammenhængende.

Lejemålet fordeler sig på to etager; stuen og 1. salen. Stuen er indrettet med vindfang, 5 kontorer/mødelokaler/samtalerum, køkken med spisepladser, samt 2 toiletter. 1. salen er indrettet med 9 cellekontorer, et mødelokale, et tekøkken, et toilet, samt et gangparti med kig til stueplan.

Området
Med sine mere end 40.000 m2 er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer. Ejendommenes varme og energiske gule farver vidner om et område fyldt med liv. Med en ambition om at styrke det faglige og sociale fællesskab i Frichsparken, har man blandt andet valgt at oprette et fælles kontormiljø, der rummer potentialet til at skabe bånd på tværs af forskelligartede virksomheder. Derudover er der i ejendommene både café og mulighed for kantineordning.

Med sin centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade er området let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast plads. Lejemålet ligger derudover tæt ved grønne, rekreative områder i form af blandt andet det grønne areal ved Aarhus Å.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 900 kr/m2
  • Areal: 441 m2
  • Sagsnr: 5-30-6200
  • ENERGI@1Energimærke: B