Over 3.500 m² kontor til leje i Frichsparken

Søren Frichs Vej 36G, 8230 Åbyhøj

  • Kontor

Leder du efter kontorlokaler med en bynær beliggenhed og let tilgængelighed i både bus, bil og på cykel?

I byens største erhvervspark Frichsparken har vi netop fået et kontorlejemål ledigt i én af de gule bygninger med de krumme tage på Søren Frichs Vej.

 

Her er en sjælden mulighed for at kombinere 1. sal og 2. sal og få over 3.500 m² indrettet med kontor i forskellige størrelser og som åbne kontormiljøer. Indretningen kan vi tilpasse efter nærmere aftale.


Frichsparken danner rammen om et dynamisk erhvervsmiljø med en god blanding af små og store kontorvirksomheder, showrooms, butikker og meget mere. Som lejer i Frichsparken er du få minutter fra Aarhus C, Ringgaden og Aarhus Syd Motorvejen.

 

I Frichsparken er der mulighed for fælles kantineordning og en dejlig café med take away. Du kan også møde nogle af de andre  virksomheder i fællesskabet Frichsparkens Erhvervsklub.

 

Den iøjnefaldende samling af gule bygninger på Søren Frichs Vej bærer tydeligt præg af sin tid som driftig lokomotivfabrik, kaldet ”Frichs”, der blev stiftet af Søren Frich i 1854. Ejendommen er siden ombygget og istandsat med respekt for bygningernes oprindelige kvaliteter og særpræg. Resultatet er en moderne erhvervsejendom i bygninger med sjæl og historie.

 

Lejemålets indretning vil kunne tilpasses efter nærmere aftale.

 

Området bærer stadig tydeligt præg af sin tid som driftig lokomotivfabrik, kaldet ”Frichs”, der blev stiftet af Søren Frich i 1854. Blandt andet står en stor del af de gule bygninger med de krumme tagkonstruktioner stadig den dag i dag, selvom de gennem årene har gennemgået renoveringer og moderniseringer.

 

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.100 kr/m2
  • Areal: 3678 m2
  • Sagsnr: 5-30-11
  • ENERGI@1Energimærke: A2