Højt til loftet på 2. sal i Frichsparken

Søren Frichs Vej 36G, 2. , 8230 Åbyhøj

  • Kontor

Spændende kontor med mange muligheder i den dynamiske erhvervspark, Frichsparken.

Den markante samling af gule bygninger på Søren Frichs Vej, kaldet Frichsparken, huser i dag byens største erhvervspark fordelt på over 40.000 kvadratmeter. Her holder en lang række større og mindre virksomheder, offentlige såvel som private, til. Frichsparken har en unik placering, med både Aarhus C og Aarhus Syd Mortorvejen inden for kort afstand.

 

Lejemålet er et kontorlejemål på 2. sal i ejendommen i Frichsparken. Det er indrettet med kontorer i flere forskellige størrelser samt flere større åbne kontormiljøer. Kontorene har højt til loftet hvilket, sammen med sin særprægede krumme tagkonstruktion, giver masser af luft og lys. Lejemålet har god tilgængelighed, hvilket afspejler sig i både elevator, samt rampe til hovedindgangen. 

 

Dette lejemål er en unik mulighed for at kombinere både stueetagen, 1. sal og 2. sal, og dermed råde over 3.500+ m² i én samlet bygning. 

 

Lejemålets indretning vil kunne tilpasses efter nærmere aftale.

 

Området bærer stadig tydeligt præg af sin tid som driftig lokomotivfabrik, kaldet ”Frichs”, der blev stiftet af Søren Frich i 1854. Blandt andet står en stor del af de gule bygninger med de krumme tagkonstruktioner stadig den dag i dag, selvom de gennem årene har gennemgået renoveringer og moderniseringer.

 

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.100 kr/m2
  • Areal: 1003 m2
  • Sagsnr: 5-30-10
  • ENERGI@1Energimærke: A2