Kontor i Erhvervsparken på Klamsagervej

Klamsagervej 19C, 2. sal , 8230 Åbyhøj

  • Kontor

Her er kontorlejemålet til dig, der står og mangler store og fine kontorlokaler i et veludbygget erhvervsområde.

- Lyst og moderne kontorlejemål
- Sammenhængende og åbent kontormiljø
- En del af en dynamisk og levende erhvervspark
- Placeret få hundrede meter fra motorvejsafkørsel

Ejendommen er beliggende i Erhvervsparken på Klamsagervej, som er et veludbygget erhvervsområde, hvor der er mulighed for at blive en del af et dynamisk og levende miljø med en fin balance mellem store etablerede virksomheder og mindre start-ups. Her får du et kontorlejemål i pæne rammer med både enkeltstående kontorer og storrumskontor. Lejemålet har fået tilført trælameller på hele bagvæggen i storrumskontoret, hvilket giver lokalet et gennemført look. Derudover er der flere fine detaljer i form af blandt andet rå betonsøjler.

Lejemålet bærer generelt præg af at have et åbent kontormiljø, hvor en stor del af kvadratmeterne udgør et storrumskontor. Der er dog også flere mindre kontorrum og mødelokaler, og ligeledes er der flere muligheder for at mødes med kollegaer til en uformel snak både i køkkenet og i lejemålets små ”hyggekroge”. I pauserne er der desuden mulighed for at nyde de grønne gårdmiljøer, der er blevet tilført mellem ejendommene.

Lejemålet består af et storrumskontor, et mindre storrumskontor, 3 enkeltmandskontorer, 2 mødelokaler, et veludstyret køkken med spisepladser, et depotrum, et printerrum, samt 3 toiletter. Køkkenet er stort nok til at bespise omtrent 12 ansatte ad gangen, og er udstyret med både ovn, køleskab, fryser samt kogeplade. Da lejemålet befinder sig på 2. sal, kan det nås via en trappeopgang for enden af bygningen.

Området
Erhvervsparken på Klamsagervej har en særdeles god beliggenhed ved Viby Ringvej, samt en placering blot få hundrede meter fra motorvejsafkørslen ved E45 Syd. Der er desuden gode parkeringsforhold i området og mulighed for at leje parkeringspladser lige uden for døren.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 850 kr/m2
  • Areal: 489 m2
  • Sagsnr: 5-310-1030
  • ENERGI@1Energimærke: C