Nyrenoveret kontorlejemål i dynamisk erhvervspark

Klamsagervej 21B, 2. sal, 8230 Åbyhøj

  • Kontor

359m² istandsat og moderniseret kontorlejemål i Åbyhøj

Ejendommen er en del af den markante erhvervspark på Klamsagervej. Ejendommene langs Ringvejen er i løbet af de seneste år blevet overtaget af Ejendomsselskabet Olav de Linde, og undergår nu en større renovering og istandsættelse. Bygningernes ydre og indre udtryk vil dermed blive bragt op til et niveau, der matcher deres attraktive beliggenhed tæt på centrum, tæt på motorvejen og med stor synlighed fra Ringvejen. Veleksponeret ejendom med over 40.000 passerende biler dagligt.


Lejemålet er 359 m², og er indrettet med storrumskontor, 3-4 mødelokaler, køkken med spiseplads samt 2 toiletter, hvoraf det ene har bad. Lokalerne er gennemgribende moderniseret for få år siden, og fremstår moderne og stemningsfyldte, hvor det rå er kombineret med det pæne. Søger man lokaler, hvor man får meget for pengene, er dette et rigtig god bud – kontakt os for at booke en fremvisning på tlf. 86154244.

Der er gode parkeringsmuligheder i området samt mulighed for offentlig transport lige ude foran ejendommen. 

Kontakt os for at høre mere om dette lejemål.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 950 kr/m2
  • Areal: 359 m2
  • Sagsnr: 5-310-1040
  • ENERGI@1Energimærke: C