Velindrettet lejemål med mange kontorer

Klamsagervej 21B, 2. th. , 8230 Åbyhøj

  • Kontor

Regulært lejemål med mange kontorer særdeles velbeliggende og -eksponeret i erhvervsområde ud til Viby Ringvej, -500 meters afstand fra Aarhus Syd Motorvejen.

Ejendommen er sammen med naboejendommen på Klamsagervej 23-25 overtaget af Byggeselskab Olav de Linde med virkning fra 1. Januar 2017. Ejendomskomplekset er særdeles velbeliggende i et veludbygget erhvervsområde med facader ud til Viby Ringvej, med ganske få hundrede meters afstand til Aarhus Syd Motorvejen.
Ejendommen er opført i gule mursten, og fremtræder velvedligeholdt. Den overvejende del af udearealerne er udlagt til parkering for ejendommens lejere.

Bygningsanlægget består af et u-formet 3 etages kompleks med kælder på i alt ca. 6.000 m². Bygningerne er opført i 1977 som kontorhuse med gule murstensfacader og built-up tag. Ejendommen vil løbende blive renoveret og moderniseret i takt med fremtidige udlejninger, -der er således rig mulighed for at være medbestemmende ift.
såvel indretning som lejemålsstørrelse.

Lejemålet er velindrettet med en entré og hovedfordelingsgang, hvorfra der er adgang til resten af lejemålet, som ud over entreén består af en række kontorer i varierende størrelser, et tekøkken med god spiseplads og to toiletter med fælles forrum.

Veleksponeret ejendom med over 35.000 biler passerende dagligt

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 800 kr/m2
  • Areal: 359 m2
  • Sagsnr: 5-310-1040
  • ENERGI@1Energimærke: C