Moderne kontorlejemål i attraktivt område

Klamsagervej 21B, st., 8230 Åbyhøj

  • Kontor

Drømmer du om kontorlokaler i en dynamisk erhvervspark?

Den tidligere lejer har fået vokseværk, og derfor har vi fundet dem et større lejemål - dog blot en etage længere oppe i samme ejendom. Derfor bliver det snart muligt at flytte ind i disse fine kontorlokaler i erhvervsparken på Klamsagervej. Lokalerne byder blandt andet på:

- God udnyttelse af kvadratmeterne
- Moderne indretning med flotte, rene linjer
- Dejligt lysindfald med mange vinduer og glaspartier
- Tæt på større indfaldsveje

Lejemålet er en del af en dynamisk erhvervspark, som ligger i nær forbindelse til flere større indfaldsveje. Kontorarealerne, der fordeler sig på både storrumskontorer og mindre kontorrum, har plads til omtrent 20 medarbejdere, hvor det stadig vil være muligt at oprette et mødelokale. Der er i hele lejemålet et flot lysindfald med vinduer på begge sider, samt glasvægge til en række af kontorlokalerne, hvilket skaber et åbent og sammenhængende kontormiljø. Derudover er der i lejemålet mørkt parketgulv og rå betonelementer, der er med til at give lejemålet et poleret, men på samme tid lidt råt udtryk. 

Lejemålet består af et stuelejemål med en blanding af storrumskontorer og mindre kontorlokaler, et gangareal, en entré, et opbevaringsrum/depot og to toiletter. Derudover er der en stor personaleafdeling med et fint og lyst tekøkken, plads til en del spisepladser og dobbeltdøre med direkte adgang til parkeringsplads. Der er desuden ventilation i lejemålet, hvilket sikrer et godt arbejdsmiljø.

Området
Erhvervsparken på Klamsagervej har en særdeles god beliggenhed ved Viby Ringvej, samt en placering blot få hundrede meter fra motorvejsafkørslen ved E45 Syd. Der er desuden gode parkeringsforhold i området med fri parkering i området, samt mulighed for at leje parkeringspladser lige uden for døren.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 900 kr/m2
  • Areal: 274 m2
  • Sagsnr: 5-310-1054
  • ENERGI@1Energimærke: C