Kontorlokaler i stort erhvervsområde

Klamsagervej 35, st. tv. , 8230 Åbyhøj

NYT LEJEMÅL
  • Kontor

Kontorlokaler i attraktiv erhvervspark med gode tilkørselsforhold

Lejemålet består af både store og små kontorrum, alle med godt lysindfald. Lejemålet har derudover et lyst køkken, plads til spisning, adgang til gårdhave, toiletter og depotrum. Der er i lejemålet gode muligheder for en effektiv planløsning med cellekontorer, derudover fremstår lejemålet i god og præsentabel stand. 

 

En mere omfattende renovering af lejemålet kan også drøftes. Bygningen giver gode muligheder for en indretning med mere åbne storrum, med glasløsninger i en rå newyorkerstil, som nogle af de øvrige lejemål i bygningen. Se inspirationsfoto. Vilkårene vil da blive reguleret.

 

Erhvervsparken på Klamsagervej har en særdeles god beliggenhed ved Viby Ringvej, samt en placering blot få hundrede meter fra motorvejsafkørslen ved E45 Syd. Én af de ting der gør Klamsagervej særligt spændende, er det dynamiske og levende miljø med en fin balance mellem store veletablerede virksomheder og mindre start-ups. Der er desuden gode parkeringsforhold i området og mulighed for at leje parkeringspladser lige uden for døren.

 

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 850 kr/m2
  • Areal: 468 m2
  • Sagsnr: 5-312-1002
  • ENERGI@1Energimærke: D