Nyrenoveret kontor nær E45

Klamsagervej 35, st. tv. , 8230 Åbyhøj

  • Kontor

Kontorlejemål under renovering i Åbyhøj Erhvervspark

Lejemålet består af både store og små kontorrum, alle med godt lysindfald. Lejemålet har derudover et lyst køkken, plads til spisning, adgang til gårdhave, toiletter og depotrum. Der er i lejemålet gode muligheder for en effektiv planløsning med cellekontorer, derudover fremstår lejemålet i god og præsentabel stand.  

 

En mere omfattende renovering af lejemålet er igangsat og du har her mulighed for at få medindflydelse på indretningen heraf. Bygningen giver gode muligheder for en indretning med mere åbne storrum, med glasløsninger i en rå newyorkerstil, som nogle af de øvrige lejemål i bygningen. Renoveringen indebærer istandsættelse af bl.a. nye vægge, lofter, gulve, toiletter, køkken mv. 

 

Åbyhøj Erhvervspark har en særdeles god beliggenhed ved Viby Ringvej, samt en placering blot få hundrede meter fra motorvejsafkørslen ved E45 Syd. Én af de ting der gør området særligt spændende, er det dynamiske og levende miljø med en fin balance mellem store veletablerede virksomheder og mindre start-ups. Der er desuden gode parkeringsforhold i området og offentlig transport lige uden for ejendommen.

 

SE EKSEMPLER PÅ STILEN I LEJEMÅLENE PÅ KLAMSAGERVEJ HER

 

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 850 kr/m2
  • Areal: 468 m2
  • Sagsnr: 5-312-1002
  • ENERGI@1Energimærke: D