Lækkert kontor i velplaceret område med industrielle rå detaljer

Klamsagervej 35, st., 8230 Åbyhøj

RESERVERET
  • Kontor

Ekstraordinært kontorlejemål til virksomheden med højnede krav til kvalitet

- Moderne indrettet storromskontor 
- Velbeliggende i dynamisk erhvervspark på Klamsagervej 
- Nem adgang fra centrum, Viby Ringvej og E45 Syd
- Gode parkeringsforhold lige ude foran bygningen 

Lejemål:
Kontoret i stueplan på Klamsagervej 35 er under stor renoveringsrunde, hvor fokus vil være på gode kvalitetsmaterialer og iøjnefaldende detaljer. Lejemålet vil efter renoveringen få den samme råhed, som det ses på referencebillederne. De moderne detaljer kommer til at træde i karakter, og vil være en god kontrast til de stringente rammer som ejendommen har. Lejemålet overtages med grå epoxygulve, afrenset betonsøjler og -dragere, blotlagte murstensvægge, samt grå troldtektlofter, som sørger for et behageligt arbejdsmiljø.

Lejemålet kommer til at bestå af 1-2 storrumskontorer med plads til i alt ca. 20 kontorpladser, 2 mødelokaler ved indgangen med tilhørende loungeområde, nyt hvidt grebsfrit tekøkken, samt 4 toiletter hvoraf 1 er med bad. Derudover vil der indgå et stort depot/lager på ca. 25 m².

Endvidere vil de nuværende vinduespartier i forbindelse med renoveringen blive udskiftet med store gulv til loft-vinduer for mest muligt lysindfald og bedst muligt arbejdsmiljø.

Klamsagervej:
Erhvervsparken på Klamsagervej har en særdeles god beliggenhed ved Viby Ringvej, samt en placering blot få hundrede meter fra motorvejsafkørslen ved E45 Syd. Én af de ting der gør Klamsagervej særligt spændende, er det dynamiske og levende miljø med en fin balance mellem store veletablerede virksomheder og mindre start-ups.
Der er desuden gode parkeringsforhold i området og mulighed for at leje parkeringspladser lige uden for døren.

Billederne er fra 1. salen og lejemålet renoveres tilsvarende.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 850 kr/m2
  • Areal: 389 m2
  • Sagsnr: 5-312-1008
  • ENERGI@1Energimærke: D