Nyrenoverede kontorlokaler

Edwin Rahrs Vej 32, 8220 Brabrand

  • Kontor

Står du og leder efter nyrenoverede kontorlokaler i et spændende erhvervsområde?

- Beliggende i stemningsfuldt område
- Nyrenoverede lokaler
- Gode parkeringsmuligheder
- Tæt på større indfaldsveje

Ejendommen har førhen huset en friskole, men nu bliver den ene halvdel af den forhenværende skole forvandlet til kontorlokaler. Den anden halvdel af bygningen står netop klar efter en gennemgribende renovering, og nu er turen altså kommet til denne del af ejendommen. Ambitionen er at renovere lejemålet, så det kommer til at fremstå flot og præsentabelt.

Lejemålet kommer til at bestå af 3 kontorrum, et tekøkken med spiseplads, et gangareal, samt egne toiletter. Der er desuden adgang til lejemålet via to indgange. Ejendommen er let at nå i bil, da den er placeret nær både Åby Ringvej, Viborgvej og Silkeborgvej, og der er mulighed for parkering lige uden for døren. 

Området
Lejemålet ligger lige rundt om hjørnet fra Bazar Vest. Da Bazar Vest i 1996 blev etableret, var den grundlæggende idé bag projektet at tilføre området anderledes beskæftigelse- og integrationsmuligheder, hvilket vi nu udbygger yderligere med oprettelsen af disse kontorlokaler. Bazar Vest har siden dets begyndelse været et springbræt for nye erhvervsdrivende med et ønske om at starte deres eget, hvilket vi nu også ønsker at være for en bredere gruppe af erhvervsdrivende. Med Bazar Vest som nabo er du desuden sikret både gode indkøbsmuligheder og et væld af frokostmuligheder - blot et smutkast fra kontoret.


*Billederne er taget under renoveringen af den anden halvdel af ejendommen.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 550 kr/m2
  • Areal: 338 m2
  • Sagsnr: 5-32-1
  • ENERGI@1Energimærke: C