Attraktive lokaler i tidligere postcentral

Ankersgade 12D, st. th, 8000 Aarhus C

UDLEJET
  • Kontor
  • Butik
  • Showroom

Den gamle postcentral var gået hen og blevet håbløst umoderne, men nu sætter den rammerne for det nye ”post”moderne miljø på Ankersgade 12.

Ønsker du et kontorlejemål eller et butikslejemål i et attraktivt område, så har du her en unik mulighed.

- Mulighed for at blive en del af et nyt innovativt og aktivt miljø
- Attraktiv placering
- Mange indretningsmuligheder
- Let tilkørsel og gode parkeringsforhold

Lejemålet bliver renoveret, så det ender med en rå og industriel New Yorker-stil, hvor den lidt utraditionelle stil går hånd i hånd med ufravigelige krav om høj funktionalitet. Afhængig af behov kan lejemålet benyttes til både butiks- og kontorformål. Skulle man have brug for færre kvadratmeter, kan det også sagtens lade sig gøre at dele lejemålet op, da indretningen og planløsningen fastlægges i tæt samarbejde mellem vores tegnestue og den kommende lejer. 

Alt hvad man kunne ønske sig og lidt til kan man finde i nærmiljøet på Ankersgade. Ambitionen bag ejendommen er at bidrage til en god synergi mellem mange små, kreative virksomheder, der bl.a. indbefatter kontorlejemål, netcafé og burgerbar, bager/café samt et aktivt miljø i form af både FitnessX og Aarhus Boulders. Ejendommens beliggenhed på Frederiksbjerg, sikrer desuden en utrolig central men samtidig praktisk placering, og lejemålet er blandt andet placereret tæt ved flere indfaldsveje. Ejendommen har desuden gode parkeringsmuligheder med mulighed for at leje en fast plads. Derudover ligger det blot 2 min fra Bruuns Galleri i bil og 800m via stisystem fra Banegården.

I linje med vores vision om at forny for at bevare vil vi genbruge bygningsdele fra den eksisterende bygning samt tilføje ”reuse” elementer fra andre bygninger. Dette er med til at skabe en helt særlig, upoleret stil som samtidig anerkender ejendommens tidligere funktion og historie. Som en del af istandsættelsen afrenses betonsøjler og drager, der lægges nyt gulv, lejemålet males og facaden åbnes op med flere vinduespartier, så udsigten over Aarhus skyline i den grad kommer til sin ret.

 

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.300 kr/m2
  • Areal: 1099 m2
  • Sagsnr: 5-326-1003
  • ENERGI@1Energimærke: C