Gennemført kontorlejemål med udsigt

Ankersgade 12E, 1. sal, th., 8000 Aarhus C

  • Kontor
  • Showroom

Drømmer du om et råt og lækkert kontor med udsigt over Aarhus?

På Ankersgade på Frederiksbjerg arbejder vi lige nu på at renovere et helt nyt kontorlejemål til virksomheden, der ønsker noget udover det sædvanlige. De fleste kender måske ejendommen som PostNords distributionscenter - men nu er det altså definitivt fortid med brevsortering og pakkeafhentning på adressen. I stedet bliver ejendommen, der består af to etager på hver omtrent 2.000 kvm samt en underetage på omtrent 6.000 kvm, nu samlingssted for en bred vifte af virksomheder. Her får du:

- Nyrenoveret kontorlejemål i Aarhus C
- Fantastisk udsigt over Aarhus skyline
- Stor og lækker tagterrasse på 39 m2
- Væksthus i genbrugsmaterialer 

På ejendommens 1. sal bliver der renoveret med fokus på at skabe en rå og industriel New Yorker-stil. Dette sker blandt andet ved at afrense betonsøjler og -lofter, ved at lægge nyt gulv og ved at male lejemålet. Derudover åbnes facaden op med flere vinduespartier for både at lukke lyset ind og for at kunne nyde den gode udsigt over Aarhus. Som sædvanligt i Olav de Linde lejemål vil vi genbruge bygningsdele fra den eksisterende bygning og tilføje "reuse" elementer fra andre bygninger for at opnå den helt særlige, upolerede stil, som vores lejere sætter så stor pris på.

Lejemålet består af et stort og aflangt kontorrum, samt egne toiletter. Derudover hører der til lejemålet både en lækker tagterrasse og et væksthus. Plantegningen her i materialet er dog blot et foreløbigt forslag, eftersom der i lejemålet er rig mulighed for at få indflydelse på indretningen og planløsningen, da disse fastlægges i samarbejde med den kommende lejer. Hvis du eksempelvis står og skal bruge flere kvadratmeter, er der ligeledes mulighed for at leje hele 1. salen på i alt 1.901 kvm. 

Området 
Beliggenheden på Frederiksbjerg i Aarhus C er central - men samtidig praktisk. Her er let tilkørsel, uanset om du kommer fra midtbyen eller én af forstæderne. Her er Frederiksbjergs summende cafe- og butiksliv få skridt fra hoveddøren og kun 800 meters gang til Bruuns Galleri. Til ejendommen hører desuden en stor parkeringsplads, hvor det er muligt at leje parkeringspladser efter behov. 

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.200 kr/m2
  • Areal: 492 m2
  • Sagsnr: 5-326-1003
  • ENERGI@1Energimærke: C