Højloftede erhvervslokaler i Aarhus C

Ankersgade 12, parterre, lejemål 4, 8000 Aarhus C

  • Butik
  • Produktion
  • Showroom

Erhvervslokaler, 8000 Aarhus C

På Ankersgade på Frederiksbjerg kan vi nu tilbyde erhvervslokaler til virksomheden, der ønsker noget udover det sædvanlige. Ejendommen kendes af de fleste i byen som PostNords distributionscenter i Aarhus. Men nu er det definitivt fortid med brevsortering og pakkeafhentning her på adressen.

- Højloftede erhvervslokaler, anvendeligt til mange formål
- Beliggende i Aarhus C
- Tidligere postcentral
- Gode parkeringsforhold og let tilkørsel

Ejendommen består af to etager på hver ca. 2.000 kvm. Derudover er der en parterretage på ca. 6.000 kvm, hvoraf 1604 kvm stadig er til leje. Der er mulighed for lejemål i forskellige størrelser ned til omkring 710 kvm. I parterretagen er der 4,6 meter til loftet og 4,0 meter under drager. Her kan indrettes lejemål i en rå og industriel stil og til mange forskellige formål.

Indretningen og planløsningen fastlægges i samarbejde med den kommende lejer. Se 360° planforslag her.  


Beliggenheden på Frederiksbjerg, Aarhus C er central men samtidig praktisk. Her er let tilkørsel, uanset om du kommer fra midtbyen eller én af forstæderne. Her er Frederiksbjergs summende cafe- og butiksliv få skridt fra hoveddøren og kun 800 meters gang til Bruuns Galleri.

En meget stor parkeringsplads hører til ejendommen, og der er således mulighed for at leje P-pladser til dette lejemål.

En unik mulighed for virksomheden, der søger rummelige og højloftede erhvervslokaler i Aarhus C. Hvor den rå og utraditionelle stil går hånd i hånd med ufravigelige krav om høj funktionalitet. Hvor medarbejdere fra midtbyen kan cykle (eller gå) på arbejde, og dem i bil kan finde parkeringsplads.

Vi glæder os til at fremvise denne ejendom. 

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 800 kr/m2
  • Areal: 561 m2
  • Sagsnr: 5-326-1006
  • ENERGI@1Energimærke: C