Store vidder, central beliggenhed og gennemført industriel stil

Ankersgade 12, 1. sal, 8000 Aarhus C

  • Kontor

Råt og lækkert kontor med udsigt over Aarhus

- Nyindrettet kontorlejemål i 8000 Aarhus C

- Tidligere postcentral

- Ombygges og istandsættes i rå, industriel stil

- Super udsigt over Aarhus skyline

- Gode parkeringsforhold og let tilkørsel

 

På Ankersgade på Frederiksbjerg er vi nu klar til at indrette et helt nyt kontorlejemål til virksomheden, der ønsker noget udover det sædvanlige. Ejendommen kendes af de fleste i byen som PostNords distributionscenter i Aarhus. Men nu er det definitivt fortid med brevsortering og pakkeafhentning her på adressen.

 

Ejendommen består af to etager på hver ca. 2.000 kvm. Derudover er der en underetage på ca. 6.000 kvm. Her på 1. sal indrettes et lejemål med en rå og industriel New Yorker stil. Betonsøjler og -lofter afrenses, der lægges nyt gulv, lejemålet males, og facaden åbnes op med flere vinduespartier for at lukke lyset ind og for at kunne nyde den gode udsigt over Aarhus. 

 

Som sædvanligt i Olav de Linde lejemål vil vi genbruge bygningsdele fra den eksisterende bygning og tilføje reuse elementer fra andre bygninger for at opnå den helt særlige, upolerede stil, som vores lejere sætter pris på. Se illustrationsfotos fra nogle af vores andre lejemål ved at bladre i billederne her i materialet. Som en yderligere detalje og for at give ejendommen ekstra kant, har vi planer om at etablere et ”væksthus” som en tilbygning til 1. salen. Se ligeledes illustration heraf i billederne. Indretningen og planløsningen fastlægges i samarbejde med den kommende lejer. Plantegningen her i materialet er således blot et foreløbigt forslag.

 

Beliggenheden på Frederiksbjerg, Aarhus C er central men samtidig praktisk. Her er let tilkørsel, uanset om du kommer fra midtbyen eller én af forstæderne. Her er Frederiksbjergs summende cafe- og butiksliv få skridt fra hoveddøren og kun 800 meters gang til Bruuns Galleri.

 

En meget stor parkeringsplads hører til ejendommen, og der er således mulighed for at leje op til 35 P-pladser til dette lejemål.

 

En unik mulighed for virksomheden, der søger et nyindrettet Aarhus-kontor. Hvor den rå og utraditionelle stil går hånd i hånd med ufravigelige krav om høj funktionalitet. Hvor medarbejdere fra midtbyen kan cykle (eller gå) på arbejde, og dem i bil kan finde parkeringsplads. Hvor der er bogstavelig talt er højt til loftet, og hvor Aarhus kan ses fra en ny vinkel.

 

Vi glæder os til at fremvise denne ejendom.  

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.200 kr/m2
  • Areal: 1901 m2
  • Sagsnr: 5-326-3
  • ENERGI@1Energimærke: C