Lejemål til restaurationsformål

Ankersgade 12B, 8000 Aarhus C

  • Restaurant / catering

Drømmer du om at åbne en café eller et bageri i et aktivt og innovativt miljø? Vi er ved at renovere det tidligere postdistributionscenter, og du kan stadig nå at blive en del af det.

Som en del af vores spændende projekt på Ankersgade, udbyder vi et nyt og interessant erhvervslejemål, der ville egne sig perfekt til enten et bageri eller en café. Lejemålet er en selvstændig garagebygning, der hidtil har stået rå og urørt hen. Derfor er vi i gang med at renovere lejemålet, men de ydre rammer er der allerede; her er både højt til loftet, godt lysindfald og en brugbar indretning.

- Interessant lejemål i tidligere garagebygning
- Stort kundepotentiale i nærområdet
- Placeret i historisk ejendom
- Gode tilkørselsforhold

Lejemålet består som udgangspunkt af et selvstændigt kontor, et tekøkken, 2 toiletter og et stort lokale. Lokalet er på nuværende tidspunkt delt i to, så man både har en butiksdel og en lagerdel, men det er dog også muligt at fjerne opdelingen af lokalet. Eftersom vi stadig er i fuld gang med at renovere ejendommen, er der mulighed for at få indflydelse på indretningen, så den imødekommer netop dine behov. Derudover er det også muligt at leje et udeareal.

Visionen for den gamle postcentral er at give den nyt liv. Dette er allerede godt undervejs med lejere som både Aarhus Boulders og FitnessX, der er med til at skabe et dynamisk og aktivt miljø. Med op imod 15.000 dagligt forbipasserende og en eksponering mod Værkmestergade og Banegraven, er der desuden rig mulighed for en bred markedsføring og en god eksponeringsflade. Derudover findes der i ejendommens nærmiljø et ældrecenter, en masse lejligheder og Frederiksbjerg Bypark.

Ejendommens beliggenhed på Frederiksbjerg, sikrer en utrolig central men samtidig praktisk placering. Lejemålet er blandt andet placereret tæt ved flere indfaldsveje – både fra midtbyen og fra motorvejsafkørsel. Ejendommen har gode parkeringsmuligheder med mulighed for at leje en fast plads. Derudover ligger det blot 2 min fra Bruuns Galleri i bil og 800m via stisystem fra Banegården.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.500 kr/m2
  • Areal: 304 m2
  • Sagsnr: 6-326-6
  • ENERGI@1Energimærke: C