Showroom ud til befærdet vej

Silkeborgvej 41, st., 8000 Aarhus C

UDLEJET
  • Showroom
  • Butik

Drømmer du om et butikslejemål med en god eksponering? Så er det vores lejemål på Silkeborgvej, du skal have fat i.

- Attraktivt og lyst lejemål med gode lokaler
- God facadeeksponering ud til Silkeborgvej
- Stort salgslokale med mange indretningsmuligheder
- Gode tilkørselsforhold fra midtby såvel som motorvej

Her får du et velbeliggende butikslejemål eller showroom i lyse og velholdte lokaler. Lejemålet ligger i forlængelse af butikscenteret i Hjørnearkaden og tæt ved krydset mellem Vestre Ringgade og Silkeborgvej. Denne placering ud til Silkeborgvej sikrer, at du får en god eksponering ud til en af byens mest trafikerede veje. Derudover får du her et gedigent lejemål, som kan bruges til alskens formål, hvad end du mangler et showroom til udstilling af køkkener eller et butikslejemål til salg af cykler. 

Lejemålet består af et stort salgslokale med delvist lys fra begge facader, samt en frokoststue med tekøkken og et toilet. Det er desuden muligt at leje en parkeringsplads i gården bag lejemålet.

Området
Ejendommens placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade gør, at ejendommen let kan tilgås i bil. Ejendommen ligger desuden tæt ved beboelse, hvor man i dagtimerne kan være heldig at få en gratis parkeringsplads. Derudover er der ligeledes rig mulighed for at nå lejemålet med offentlig transport, da der er et busstoppested lige foran lejemålet.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 900 kr/m2
  • Areal: 267 m2
  • Sagsnr: 5-33-1002
  • ENERGI@1Energimærke: C