Kontorlokaler i attraktivt område

Silkeborgvej 41E, 1. tv., 8000 Aarhus C

  • Kontor

Hvis du går og drømmer om et kontorlejemål med en central og let tilgængelig placering, så er dette lejemål på Silkeborgvej lige noget for dig.

Fra sommeren 2021 bliver det muligt at overtage disse fine kontorlokaler på Silkeborgvej 41. Her får du 152 m² kontorlokaler centralt beliggende i et dynamisk erhvervsområde. 

- Placeret i en rolig baggård
- Behageligt og lyst arbejdsmiljø
- Centralt beliggende i aktivt erhvervsområde
- Gode tilkørselsforhold fra både midtbyen og motorvejen

Lejemålet ligger lidt gemt væk fra Silkeborgvej i en rolig baggård, og har de sidste mange år dannet rammerne om et arkitektfirma, der snart rykker i større lokaler lige rundt om hjørnet. I lejemålet er der flere fine detaljer i form af blandt andet en blotbelagt murstensvæg og et køkken i røde elementer, der pifter lejemålet lidt op med et strejf af farve. Derudover har lejemålet vinduer til begge sider, der sikrer et behageligt lysindfald i lejemålet.

Lejemålet består af et storrumskontor, to separate mødelokaler med lydisolerende glas og plads til omtrent 6 personer hver, et tekøkken, et arkivrum og eget toilet. Det ene mødelokale er også anvendeligt som spiserum. Lejemålet har egen indgang via trappe eller elevator i gården. Der er mulighed for leje af parkeringspladser lige foran lejemålet, og derudover er der tæt ved ejendommen beboelse, hvor man kan være heldig at få en gratis parkeringsplads i dagtimerne.

Overtagelse mulig sommer '21.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.000 kr/m2
  • Areal: 158 m2
  • Sagsnr: 5-33-1005
  • ENERGI@1Energimærke: C