Flot og moderniseret erhvervsdomicil

Silkeborgvej 620, 8220 Brabrand

UDLEJET
  • Kontor

Flot og moderniseret erhvervsdomicil på Silkeborgvej 620, 8220 Brabrand. Central placering på en af Aarhus’ største indfaldsveje

Moderniseret og attraktivt beliggende kontordomicil på Silkeborgvej tæt ved indkøbscentret City Vest. Den centrale placering på en af Aarhus’ største indfaldsveje med forbindelse til den jyske motorvej giver optimale transportmuligheder for både personale, kunder & besøgende.

Ejendommens specielle arkitektur er begrundet i bygningens oprindelige funktion som biograf. De 2 primære etager er i dag indrettet til kontorformål. Til lejemålet hører et mindre kælderdepot på 45 m².

Den tidligere lobby i stueplan ud mod Silkeborgvej er omdisponeret til flot og lyst storrumskontor og receptionsområde samt en kerne bestående af toiletter, garderobe, rengøring og adgang til en mindre enhed bestående af møderum, tekøkken og toilet/garderobe på første sal.

Det bagvedliggende store bygningsvolumen er i stueplan indrettet med en række kontorer og møderum i varierende størrelser, stor og rummelig kantine, et større køkken samt toiletter, arkiv og lager. Fra kantineområdet er der desuden adgang til en mindre enhed bestående af to kontorer med visuel kontakt til den dobbelthøje kantine samt et mindredepot.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 800 kr/m2
  • Areal: 843 m2
  • Sagsnr: 5-41-1001
  • ENERGI@1Energimærke: D