Tidsbegrænset kontorlejemål i Aarhus N

Møllevangs Allé 144, 1. sal, 8200 Aarhus N

  • Kontor
  • Lager

Er din virksomhed i sin opstartsfase, og ønsker du et lejemål til en overkommelig pris?

Dette lejemål er ideelt til dig, der lige har startet din virksomhed og ønsker en økonomisk blød start - her får du nemlig mange kvadratmeter til en overkommelig pris. Det er desuden muligt at fremleje dele af lejemålet, hvis der ikke er behov for at benytte alle lejemålets kontorrum.  

- Velbeliggende i dynamisk erhvervsområde på Katrinebjerg
- Gode parkeringsforhold
- Mange kvadratmeter til en overkommelig pris 
- Mulighed for at fremleje dele af lejemålet

Lejemålet består af 6 selvstændige kontorrum eller mødelokaler, et større kontorrum eller spiserum, en garderobe, et tekøkken samt egne toiletter. Lejemålets opbygning i mindre kontorrum gør det let at opdele lejemålet og dermed fremleje ét eller flere af kontorlokalerne, hvis dette skulle være aktuelt. Derudover er lejemålet en del af et større sammenhængende erhvervskompleks, og hvis der er behov for flere kvadratmeter, er det derfor også muligt at leje stueetagen på 225 m2. Kombinationen af de mange kvadratmeter til en overkommelig pris og muligheden for fremleje, gør altså at dette lejemål ville egne sig særdeles godt til en nyopstartet virksomhed.

Ejendommen er centralt placeret i et attraktivt erhvervsområde lige rundt om hjørnet fra både Storcenter Nord og IT-Parken Katrinebjerg. Der er desuden gode parkeringsforhold lige foran døren.


Lejemålet er tidsbegrænset til 31.12.2021.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 700 kr/m2
  • Areal: 320 m2
  • Sagsnr: 5-54-1001
  • ENERGI@1Energimærke: C