Centralt og let tilgængeligt lejemål

P. Hiort-Lorenzens Vej 2A, 2. sal, 8000 Aarhus C

  • Kontor

Drømmer du om et centralt kontorlejemål i et kommende stort erhvervsområde?

Attraktivt lejemål på P. Hiort-Lorenzens Vej blot et smutkast fra det kulturelle kraftcenter, Godsbanen. Lejemålet er til dig, der søger et centralt og alsidigt kontormiljø. Lejemålet er med sine regulære lokaler let at indrette efter behov, og byder på et væld af indretningsmuligheder i form af både storrumskontorer, cellekontorer og mødelokaler.

- Centralt beliggende lejemål tæt ved Godsbanen
- Regulære og lyse lokaler med fleksibel indretning
- Selvstændig kantineafdeling
- Gode tilkørselsforhold

Lejemålet består af et receptionsområde, flere storrumskontorer, en række cellekontorer eller mødelokaler, garderoberum, tekøkken med dertilhørende spiserum og egne toiletter. Ejendommen er desuden forsynet med en elevator og et flot indgangsparti, hvor vandkunsten ved indgangspartiet er med til at skabe en flot og præsentabel ankomst. 

Fra lejemålet er der kort afstand til det centrale Aarhus og til Ringgaden, hvor der er gode busforbindelser. Gåturen til Banegården kan desuden klares på omtrent 15 minutter. Derudover ligger ejendommen tæt ved rekreative områder - blandt andet i form af miljøet langs Aarhus Å.

Ejendommen fremstår meget markant i bybilledet og består udelukkende af materialer i højeste kvalitet. Væggene er fuldmuret i gule mursten, vinduerne er af teaktræ, taget er zinkbeklædt, de indvendige vægge er vandskurede, der er granitbelægninger i opgang og på toiletter og meget mere.

Piloteringen af de nært beliggende nybyggerier er nu overstået, og den store støjgene derfra er dermed forbi. Der vil dog stadig være andre (mindre) gener fra nybyggeri de kommende to år. Vi tilbyder derfor en markant lejerabat over de kommende to år. Ring eller skriv for at høre nærmere om denne unikke mulighed for at få en økonomisk ”blød start” på det nye lejemål.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 900 kr/m2
  • Areal: 797 m2
  • Sagsnr: 5-55-2005
  • ENERGI@1Energimærke: C