Indbydende kontorlejemål

P. Hiort-Lorenzens Vej 2A, 3. sal, 8000 Aarhus C

  • Kontor

Kontorlejemål i Aarhus C

Attraktivt lejemål på P. Hiort-Lorenzens Vej 2, 3 sal ved Aarhus Godsbanegård. Fra lejemålet er der gåafstand til Ringgaden, hvor der bl.a. er gode busforbindelser og ikke mindst den korte afstand til det centrale Aarhus.

Den i bybilledet meget markante ejendom, er overalt opført i materialer af højeste kvalitet. Vægge er fuldmuret i gule mursten, vinduerne er af teaktræ, zinkbeklædt tag, indvendige vægge er vandskuret, granitbelægninger i opgang og på toiletter, trægulve, skillevægge med partielt glas etc.

Adgangen til lejemålet foregår via et flot stål-indgangsparti i gårdsiden, hvor vandkunsten ved indgangen er med til at skabe en flot og præsentabel ankomst. Lejemålet der er forsynet med elevator, består i dag af et receptionsområde, en række storrumskontorer og cellekontorer / mødelokaler, garderoberum, tekøkken med tilhørende kantine/spiserum hvorfra der er adgang til en overdådig tagterrasse på 32 m², hvor der, ligesom i resten af lejemålet, er en fantastisk udsigt over Aarhus Midtby.

 

Der gives en rabat på huslejen de første 2 år, for de støjgener fra det igangværende arbejde i området.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 950 kr/m2
  • Areal: 761 m2
  • Sagsnr: 5-55-2006
  • ENERGI@1Energimærke: C