Kontorlejemål til virksomhed i vækst

P. Hiort-Lorenzens Vej 2A, 3. sal, 8000 Aarhus C

UDLEJET
  • Kontor

Dette lejemål er til en virksomhed i fremgang, som søger et eksklusivt lejemål med en central og let tilgængelig placering.

Attraktivt lejemål på P. Hiort-Lorenzens Vej - blot et smutkast fra det kulturelle kraftcenter, Godsbanen. Her får du et eksklusivt lejemål med en central og let tilgængelig placering. Lejemålet egner sig perfekt til en virksomhed i vækst, eftersom lejemålet har indbygget fremtid. Fra 01.01.23 lægges der nemlig 108 m2 til lejemålet, hvorefter lejemålet omfatter hele etagen på 761 m². Fra lejemålet er der desuden kort afstand til det centrale Aarhus og ligeledes til Ringgaden, hvor der er gode busforbindelser. Gåturen til Banegården kan desuden klares på omtrent 15 minutter.

- Fantastisk lejemål med indbygget fremtid
- Fine arkitektoniske detaljer og kvalitetsmaterialer
- Lækker tagterrasse mod syd
- Godsbanen og Brabrandstien som naboer

Adgangen til lejemålet foregår via et flot indgangsparti, hvor vandkunsten ved indgangen er med til at skabe en flot og præsentabel ankomst. Lejemålet byder desuden velkommen til et stort og rummeligt miljø med en dejlig udsigt. Ejendommen er forsynet med elevator, og lejemålet består derudover af et receptionsområde, en række storrumskontorer, mødelokaler, egne toiletter, garderoberum, samt et tekøkken med dertilhørende spiserum, hvorfra der er adgang til en dejlig tagterrasse på 33 m². Der er desuden mulighed for at leje helt op til 25 parkeringspladser.

Ejendommen består udelukkende af materialer i højeste kvalitet. Væggene er fuldmuret i gule mursten, vinduerne er af teaktræ, taget er zinkbeklædt, de indvendige vægge er vandskurede, der er granitbelægninger i opgang og på toiletter og meget mere.

Piloteringen af de nært beliggende nybyggerier er nu overstået, og den store støjgene derfra er dermed forbi. Der vil dog stadig være andre (mindre) gener fra nybyggeri indtil udgangen af næste år. Ring eller skriv for at høre nærmere om en unik mulighed for at få en økonomisk ”blød start” på et nyt lejemål til din virksomhed. 

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 950 kr/m2
  • Areal: 653 m2
  • Sagsnr: 5-55-2006
  • ENERGI@1Energimærke: C