Indbydende kontorlejemål

P. Hiort-Lorenzens Vej 2A, 3. sal, 8000 Aarhus C

  • Kontor

Dette lejemålet er til dig, der søger et eksklusivt lejemål med en central og let tilgængelig placering.

Attraktivt lejemål på P. Hiort-Lorenzens Vej blot et smutkast fra det kulturelle kraftcenter, Godsbanen. Her får du et eksklusivt lejemål med en central og let tilgængelig placering. Fra lejemålet er der kort afstand til det centrale Aarhus og ligeledes til Ringgaden, hvor der er gode busforbindelser. Gåturen til Banegården kan desuden klares på omtrent 15 minutter.

- Fine arkitektoniske detaljer og kvalitetsmaterialer
- Lyse og regulære lokaler med stor rummelighed
- Lækker tagterrasse mod syd
- Godsbanen og Brabrandstien som naboer

Adgangen til lejemålet foregår via et flot indgangsparti, hvor vandkunsten ved indgangen er med til at skabe en flot og præsentabel ankomst. Lejemålet byder desuden velkommen til et stort og rummeligt miljø med en dejlig udsigt. Ejendommen er forsynet med elevator, og lejemålet består derudover af et receptionsområde, en række storrumskontorer, enkelte cellekontorer eller mødelokaler, egne toiletter, garderoberum, samt et tekøkken med dertilhørende spiserum, hvorfra der er adgang til en dejlig tagterrasse på 33 m².

Ejendommen fremstår meget markant i bybilledet og består udelukkende af materialer i højeste kvalitet. Væggene er fuldmuret i gule mursten, vinduerne er af teaktræ, taget er zinkbeklædt, de indvendige vægge er vandskurede, der er granitbelægninger i opgang og på toiletter og meget mere.

Piloteringen af de nært beliggende nybyggerier er nu overstået, og den store støjgene derfra er dermed forbi. Der vil dog stadig være andre (mindre) gener fra nybyggeri de kommende to år. Vi tilbyder derfor en markant lejerabat over de kommende to år. Ring eller skriv for at høre nærmere om denne unikke mulighed for at få en økonomisk ”blød start” på det nye lejemål.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 950 kr/m2
  • Areal: 761 m2
  • Sagsnr: 5-55-2006
  • ENERGI@1Energimærke: C