Butikslejemål med højt til loftet

Karupvej 2D, st. , 8000 Aarhus C

  • Butik
  • Showroom

Hvis du drømmer om et spændende og rummeligt butikslejemål med mulighed for showroom, så har vi netop lejemålet til dig.

- Butikslejemål med god plads og højt til loftet
- Attraktiv beliggenhed
- Brugbar indretning med mulighed for mange hyldemeter
- Lager med port

Udover at have højt til loftet, har lejemålet generelt en særlig og lidt industriel stil, hvor de rå murstensvægge og de mange fine glaspartier er med til at give lejemålet lidt karakter. Dertil er butiksarealet både lyst og åbent, hvilket skaber en god sammenhæng i lejemålet. At lejemålet har lagerlokale med dertilhørende port, gør desuden at det er let at få leveret varer lige til døren.

Lejemålet består af et godt og rummeligt salgslokale, hvor man sagtens ville kunne kombinere både butik og showroom. Derudover er der flere mindre lokaler samt et gangareal og et lagerlokale. Endvidere er lejemålet indrettet med et flot og moderne køkkenområde, hvor det er muligt at oprette flere spisepladser. Det rummelige køkken i sort højglans er både udstyret med ovn og køleskab. Dertil har lejemålet to toiletter, hvoraf det ene er med brus. For at øge sikkerheden er lejemålet desuden sikret med mekaniske rullegitre.

Området
Ejendommen er placeret i et levende erhvervsområde i Aarhus C, hvor lejemålet ligger side om side med andre erhvervsdrivende. Placeringen lige bag Silkeborgvej og nær Søren Frichs Vej, sikrer gode tilkørselsforhold til lejemålet - og derudover kunne det næsten ikke blive lettere at finde parkering til sin bil, da der lige foran indgangen er mulighed for at leje parkeringspladser.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 900 kr/m2
  • Areal: 424 m2
  • Sagsnr: 5-58-2001