Fleksible erhvervslokaler i velholdt ejendom

Hørkær 3 D, 2730 Herlev

  • Erhvervslokale

Er du på udkig efter et fleksibelt erhvervslejemål i Herlev?

Dette lejemål er beliggende i en større ejendom i et attraktivt erhvervsområde i Herlev. Ejendommen er placeret med kort afstand til både Herlev Ringvej og Motorring 3, hvorfra der også er tilslutninger til motorvejen mod København og Hillerød. Ydermere ligger Herlev Station kun ca. 1 km fra lejemålet. 

- Attraktivt erhvervsområde
- Gode parkeringsforhold
- Mange indretningsmuligheder 
- Lejemålet er til overtagelse snarest muligt

Lejemålet er inddelt i tre større lokaler med højt til loftet og med en åben forbindelse mellem lokalerne. Derudover har lejemålet også egne toiletfaciliteter, og på ejendommens grund forefindes gode muligheder for parkering. Med sine mange kvadratmeter byder lejemålet desuden på et væld af anvendelsesmuligheder, og kan både fungere som kontorlokaler og til diverse andre formål. Lejemålet er ryddet for inventar, men har tidligere været benyttet som legeland, og det ville stadig egne sig særdeles godt til alverdens aktive tilbud. Skulle man ønske lidt færre kvadratmeter, er der også mulighed for at dele lejemålet op.

Ejendommen er desuden beliggende i et yderst attraktivt område grundet en kombination af den geografiske nærhed til København, let adgang til motorvejsnettet og det attraktive lave huslejeniveau.

Lejemålet er tømt for inventar mv. og billeder er fra tidligere lejer. 

Lejemålet er tidsbegrænset indtil 31.12.2024. I den forbindelse er der mulighed for at få en opstartsrabat, hvilket kan aftales nærmere med en af vores udlejningskonsulenter. 

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • København
  • Årlig leje: 450 kr/m2
  • Areal: 1395 m2
  • Sagsnr: 5-66-1004
  • ENERGI@1Energimærke: C