Attraktivt lejemål i hjertet af Aarhus

Klosterport 4F, 4. sal , 8000 Aarhus C

NYT LEJEMÅL
  • Kontor

Drømmer du om et kontorlejemål i centrum af Aarhus? Så læs med her:

I hjertet af Aarhus finder du dette flotte og autentiske lejemål. Lejemålet er på 242 m² og er beliggende på 4. sal med udsigt udover Aarhus. Det er indrettet med flere små kontorrum, samt er større område, hvor du finder både tekøkken og møderum. Lejemålet kommer med mange originale detaljer, som giver en helt særlig atmosfære at være i. 

I udkanten af det charmerende Latinerkvarter i Aarhus, ligger den tidligere chokoladefabrik, Elvirasminde. Produktionen af chokolade er for længst gået i stå, men de nye erhvervsdrivende i Elvirasminde er alt andet. Det summer af liv og innovative tanker i det kreative erhvervskompleks, der til daglig skaber rammerne for en bred vifte af nyskabende/nytænkende virksomheder. I Elvirasminde findes alt lige fra tegnestue til vinbar, kunstskole og kaffebar. Placeringen bliver næsten ikke mere central, og der er blot få minutters gang til både Strøget og Åen. 

Visionen for Elvirasminde er at forsætte med at bidrage til et inspirerende miljø, så det velbeliggende ejendomskompleks også i fremtiden vil fungere som et kraftcenter for kreative virksomheder og ambitiøse erhvervsdrivende.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.200 kr/m2
  • Areal: 242 m2
  • Sagsnr: 5-69-1009
  • ENERGI@1Energimærke: E