Sjældent udbudt dansesal i unikt miljø

Klosterport 4N, stue, 8000 Aarhus

  • Fitness

Drømmer du om at starte egen danseskole, træningsenter el. lign., og mangler du et sted helt centralt i Aarhus C med god adgang til byliv og offentlig transport, så læs videre her:

Lejemålet: 
Her er en unik mulighed for at leje dette spændende lejemål i et kreativt og inspirerende miljø. Lejemålet er i stueplan og er på i alt 257 m², med mulighed for at tilleje ydereligere 211 m² på 1. sal. Lejemålet er indrettet som en stor dansesal, men hvor anvendelsen ligeså godt kunne være yoga-studio, træningscenter eller showroom. Til lejemålet hører to kontorer, to lounge-/opholdsrum samt to toiletter. Visionen for lejemålet er at bibeholde en tilsvarende anvendelse, så området også i fremtiden kommer til at fungere som et kraftcenter for kreative virksomheder. Lejemålet er lyst og venligt, og der er mange skæve men super charmerende detaljer at finde. 

- Ideel til danseskole, fitness, yoga eller showroom
- Flotte autentiske rammer, som emmer af charme
- Stemningsfyldt gård med en god blanding af virksomheder
- Helt central beliggenhed ved offentlig transport og Magasin

Området:
I udkanten af det charmerende Latinerkvarter i Aarhus, ligger den tidligere chokoladefabrik, Elvirasminde. Produktionen af chokolade er for længst gået i stå, men de nye erhvervsdrivende i Elvirasminde er alt andet. Det summer af liv og innovative tanker i det kreative erhvervskompleks, der til daglig skaber rammerne for en bred vifte af nyskabende/nytænkende virksomheder. I Elvirasminde findes alt lige fra tegnestue til vinbar, kunstskole og kaffebar. Placeringen bliver næsten ikke mere central, og der er blot få minutters gang til både Strøget og Åen. 

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.150 kr/m2
  • Areal: 257 m2
  • Sagsnr: 5-69-1015-1
  • ENERGI@1Energimærke: E