Veludnyttet kontor i kreativt miljø

Klosterport 4S, 2. sal, 8000 Aarhus C

NYT LEJEMÅL
  • Kontor

Flot kontorlejemål i hyggeligt gårdmiljø med egen indgang og fine detaljer

Et charmerende velbeliggende kontor i den gamle chokoladefabrik Elvirasminde. Lejemålet er beliggende på 2. sal i selvstændig bygning på 3 etager. 

Lejemålet har en helt særlig stemning og er med sine kun 101 m² meget veludnyttet. Det er indrettet som storrumskontor med plads til omkring 6 medarbejdere, selvstændigt kontor, samt mødelokale. Med sine fine detaljer i form af fritlagte bjælker og gode lysindfald, er stemningen varm og imødekommende. 

Lejemålet er beliggende i rolige omgivelser, i hyggeligt og tilbagetrukket gårdmiljø, med en bred blanding af virksomheder, men hvor særligt det kreative islæt er kendetegnet. 

I udkanten af det charmerende Latinerkvarter i Aarhus, ligger den tidligere chokoladefabrik, Elvirasminde. Produktionen af chokolade er for længst gået i stå, men de nye erhvervsdrivende i Elvirasminde er alt andet end. Det summer af liv og innovative tanker i det kreative erhvervskompleks, der til daglig skaber rammerne for en bred vifte af nyskabende/nytænkende virksomheder. I Elvirasminde findes alt lige fra tegnestue til vinbar, kunstskole og kaffebar.

Visionen for Elvirasminde er at forsætte med at bidrage til et inspirerende miljø, så det velbeliggende ejendomskompleks også i fremtiden vil fungere som et kraftcenter for kreative virksomheder og ambitiøse erhvervsdrivende.

 

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.100 kr/m2
  • Areal: 101 m2
  • Sagsnr: 5-69-1021
  • ENERGI@1Energimærke: E