Autentisk storrrumskontor i hjertet af Aarhus

Klosterport 4T, 2. sal, 8000 Aarhus

  • Kontor

Drømmer du om et moderne kontorlejemål i attraktivt område? Så læs med her:

Lejemål: 
I hjertet af Aarhus finder du dette fine lejemål. Lejemålet på 306 m² er beliggende på 2. salen og er en del af hele etagen på i alt 1.080 m², der nu er til leje. Det er velindrettet som storrumskontor, med originale detaljer, godt lysindfald og franske døre som åbner op for den hyggelige gård. Derudover er lejemålet indrettet med hyggeligt hjørnemødelokale, tekøkken, et toilet samt stor fælles entré. Et rigtig godt og charmerende kontor helt centralt i Aarhus, til virksomheden, der sætter pris på autentiske rammer og inspirerende miljø. Ved genudlejning påtænker udlejer at bygge ét ekstra toilet samt nyt tekøkken. 

- Fantastisk placering i hjertet af Aarhus C
- Flotte autentiske rammer, som emmer af charme
- Storrumskontor med god akustik
- Blot 100 meter fra offentlig transport og Magasin

Området:
I udkanten af det charmerende Latinerkvarter i Aarhus, ligger den tidligere chokoladefabrik, Elvirasminde. Produktionen af chokolade er for længst gået i stå, men de nye erhvervsdrivende i Elvirasminde er alt andet. Det summer af liv og innovative tanker i det kreative erhvervskompleks, der til daglig skaber rammerne for en bred vifte af nyskabende/nytænkende virksomheder. I Elvirasminde findes alt lige fra tegnestue til vinbar, kunstskole og kaffebar. Placeringen bliver næsten ikke mere central, og der er blot få minutters gang til både Strøget og Åen. 

Visionen for Elvirasminde er at forsætte med at bidrage til et inspirerende miljø, så det velbeliggende ejendomskompleks også i fremtiden vil fungere som et kraftcenter for kreative virksomheder og ambitiøse erhvervsdrivende.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.250 kr/m2
  • Areal: 306 m2
  • Sagsnr: 5-69-1024
  • ENERGI@1Energimærke: E