Kontorlejemål på toppen af Klosterport

Klosterport 4F, 5.sal, 8000 Aarhus C

  • Kontor

Leder du efter et centralt kontorlejemål i bedste ”New Yorker-stil”? Så er vores lejemål på Klosterport lige noget for dig!

På toppen af Klosterport ligger et kontorlejemål til den kræsne lejer, der ønsker et ekstraordinært og spændende lejemål med en central placering. Lejemålet har en unik og rå stemning, hvilket til dels bliver skabt af de afrensede murstensvægge og fritlagte bjælker. Derudover skaber den åbne forbindelse mellem kontormiljøet, mødelokalet og tekøkkenet en god synergi i lejemålet.

- En del af at kreativt og innovativt miljø
- Unik og rå stemning
- Behageligt lysindfald og udsigt over Aarhus centrum
- Loft til kip med eksisterende detaljer

Lejemålet består af storrumskontor med plads til omtrent 10 kontorpladser, mødelokale til ca. 10, tekøkken, stort badeværelse med brus og mulighed for vaskesøjle, samt et depotrum på 6. sal. Desuden har ejendommen elevator med direkte adgang til lejemålet.

Ejendommen ligger blot 120 meter fra den nærmeste mulighed for offentlige transport, men der er også mulighed for leje af parkeringspladser. Ejendommens centrale beliggenhed giver desuden en oplagt mulighed for at nå lejemålet ved at cykle eller gå.

Lejemålet er en del af den tidligere chokoladefabrik, Elvirasminde, som befinder sig i udkanten af det charmerede Latinerkvarter i Aarhus C. Produktionen af chokolade er for længst gået i stå, men de nye erhvervsdrivende i Elvirasminde er alt andet end. Det summer af liv og innovative tanker i det kreative erhvervskompleks, der til daglig skaber rammerne for en bred vifte af nytænkende virksomheder. I Elvirasminde findes alt lige fra tegnestue til vinbar, kunstskole og kaffebar. Vores vision for Elvirasminde er at forsætte med at bidrage til et inspirerende miljø, så det velbeliggende ejendomskompleks også i fremtiden vil fungere som et kraftcenter for kreative virksomheder og ambitiøse erhvervsdrivende.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.125 kr/m2
  • Areal: 168 m2
  • Sagsnr: 5-69-1026
  • ENERGI@1Energimærke: E