Charmerende lejemål i hjertet af Aarhus

Klosterport 4E, 2. sal, 8000 Aarhus

UDLEJET
  • Kontor

Drømmer du om et stort kontorlejemål i attraktivt område med mange muligheder? Så læs med her:

Lejemål: 
Velkommen til Klosterport, her er der nu mulighed for at leje ét af områdets mest autentiske lejemål. Lejemålet ligger på 2. sal og er på i alt 774 m². Du får helt fra starten indtryk af, at dette lejemål, med sine spændende detaljer og skæve vinkler, har en helt særlig karakter over sig.

Du bliver mødt af en hyggelig fælles entré, som leder dig direkte ind i lejemålets hjerterum. Her er den primære base, storrumskontoret, hvor der er afrensede murstensvægge, originale fliser og sprossede vinduespartier, blot for at nævne nogle af detaljerne. I åben forbindelse hermed, ligger der hele seks mindre mødelokaler med kig til det store rum. Der er mulighed for at etablere stort kantineområde, da lejemålet er indrettet med produktionskøkken. I forbindelse hermed vil der også være plads til at skabe et hyggeligt loungeområde, hvor medarbejderne kan mødes i mere afslappede rammer. Lejemålet har derudover hele fire selvstændige afdelinger, som er opdelt i mindre kontorenheder, men hvor der er mulighed for at åbne op og skabe endnu et par afdelinger. Derudover er der fem toiletter, elevatoradgang, samt terrasse med udsigt over én af Aarhus´ hyggeligste baggårde. 

- Fantastisk placering i hjertet af Aarhus C
- Flotte autentiske rammer, som emmer af charme
- God indretning med flere selvstændige enheder
- Eget produktionskøkken og elevatoradgang

Området:
I udkanten af det charmerende Latinerkvarter i Aarhus, ligger den tidligere chokoladefabrik, Elvirasminde. Produktionen af chokolade er for længst gået i stå, men de nye erhvervsdrivende i Elvirasminde er alt andet. Det summer af liv og innovative tanker i det kreative erhvervskompleks, der til daglig skaber rammerne for en bred vifte af nyskabende/nytænkende virksomheder. I Elvirasminde findes alt lige fra tegnestue til vinbar, kunstskole og kaffebar. Placeringen bliver næsten ikke mere central, og der er blot få minutters gang til både Strøget og Åen. 

Visionen for Elvirasminde er at forsætte med at bidrage til et inspirerende miljø, så det velbeliggende ejendomskompleks også i fremtiden vil fungere som et kraftcenter for kreative virksomheder og ambitiøse erhvervsdrivende.


Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.250 kr/m2
  • Areal: 774 m2
  • Sagsnr: 5-69-1031-1
  • ENERGI@1Energimærke: E