Charmerende lejemål i hjertet af Aarhus

Klosterport 4F, 1. sal, 8000 Aarhus

  • Kontor

Drømmer du om et kontorlejemål i attraktivt område? Så læs med her:

Lejemål: 
Nu har du mulighed for at leje et mindre lejemål i den tidligere chokoladefabrik, Elvirasminde. Lejemålet emmer af charme og har autentiske detaljer som originale höganäs klinker og gamle støbejernsvinduer. Lejemålet er indrettet med to store kontorer samt loungeområde med adgang til tekøkken og toilet. Det er muligt at nedlægge vægge og gøre lejemålet til et storrumskontor. 

- Fantastisk placering i Aarhus C
- Flotte autentiske rammer, som emmer af charme
- Stemningsfyldt gård med en god blanding af virksomheder
- Helt central beliggenhed ved offentlig transport og Magasin 

Området:
I udkanten af det charmerende Latinerkvarter i Aarhus, ligger den tidligere chokoladefabrik, Elvirasminde. Produktionen af chokolade er for længst gået i stå, men de nye erhvervsdrivende i Elvirasminde er alt andet. Det summer af liv og innovative tanker i det kreative erhvervskompleks, der til daglig skaber rammerne for en bred vifte af nyskabende/nytænkende virksomheder. I Elvirasminde findes alt lige fra tegnestue til vinbar, kunstskole og kaffebar. Placeringen bliver næsten ikke mere central, og der er blot få minutters gang til både Strøget og Åen. 

Visionen for Elvirasminde er at forsætte med at bidrage til et inspirerende miljø, så det velbeliggende ejendomskompleks også i fremtiden vil fungere som et kraftcenter for kreative virksomheder og ambitiøse erhvervsdrivende.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.150 kr/m2
  • Areal: 180 m2
  • Sagsnr: 5-69-1031-2
  • ENERGI@1Energimærke: E