Centralt lejemål i hyggelig baggård

Klosterport 4X, st. + kld., 8000 Aarhus C

  • Showroom

Står du og drømmer om et centralt beliggende lejemål i en charmerende baggård? Så har vi her et lejemål fyldt med muligheder.

- Helt unikt lejemål med kant
- Fantastisk placering i Aarhus C
- Rå og industriel stil
- Ideelt til galleri eller showroom

Midt i en af Aarhus’ hyggeligste baggårde ligger dette lejemål. Det er renoveret i en rå og upoleret stil, som er med til at give lejemålet lidt kant. Lejemålet emmer af kreativitet og har også førhen været benyttet til både galleri og vinbar. Som det står nu, ville lejemålet egne sig ideelt til enten showroom eller galleri. Placeringen bliver næsten ikke mere central, og der er blot få minutters gang til både Strøget og Åen. 

Lejemålet består af en stueetage/parterre på 374 m² og en kælderetage på 218 m². Lejemålets stueetage består af et stort lokale, der med fordel kunne benyttes som eksempelvis showroom. Dertil er der i stueetagen 2 toiletter. Lejemålets kælder består af 2 lokaler samt en aflang gang. Lige uden for døren forefindes parkeringsmuligheder.  

Området
I udkanten af det charmerende Latinerkvarter i Aarhus, ligger den tidligere chokoladefabrik, Elvirasminde. Produktionen af chokolade er for længst gået i stå, men de nye erhvervsdrivende i Elvirasminde er alt andet end. Det summer af liv og innovative tanker i det kreative erhvervskompleks, der til daglig sætter rammerne for en bred vifte af nytænkende virksomheder. I Elvirasminde findes alt lige fra tegnestue til vinbar, kunstskole og kaffebar. Visionen for Elvirasminde er at forsætte med at bidrage til et inspirerende miljø, så det velbeliggende ejendomskompleks også i fremtiden vil fungere som et kraftcenter for kreative virksomheder og ambitiøse erhvervsdrivende.

Lejemålet er under opdeling, hvorfor man afventer myndighedsgodkendelse.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 666 kr/m2
  • Areal: 592 m2
  • Sagsnr: 5-69-1035
  • ENERGI@1Energimærke: E