Kontor i hjertet af Aarhus C udlejes

Klostergade 34A, 2. tv., 8000 Aarhus C

  • Kontor

Charmerende kontorlejemål i større og atmosfærefyldt bygningsanlæg, som husede den tidligere chokoladefabrik Elvirasminde i Aarhus C.

Kontorlokalerne er beliggende på 2. sal og velegnet til mange kontorformål. Lejemålet som fremstår velvedligeholdt, er indrettet med to storrumskontorer og et mindre kontor/møderum. Desuden er lejemålet indrettet med et rummeligt tekøkken med spiseplads samt toilet. 

- Velbeliggende, kreativt erhvervskompleks i den ældre del af Aarhus midtby
- Et inspirerende lejemål i ejendom under fornyelse

I udkanten af det charmerende Latinerkvarter i Aarhus, ligger den tidligere chokoladefabrik, Elvirasminde. Produktionen af chokolade er for længst gået i stå, men de nye erhvervsdrivende i Elvirasminde er alt andet end. Det summer af liv og innovative tanker i det kreative erhvervskompleks, der til daglig skaber rammerne for en bred vifte af nyskabende virksomheder. I Elvirasminde findes alt lige fra tegnestue til vinbar, kunstskole og kaffebar.

Visionen for Elvirasminde er at forsætte med at bidrage til et inspirerende miljø, så det velbeliggende ejendomskompleks også i fremtiden vil fungere som et kraftcenter for kreative virksomheder og ambitiøse erhvervsdrivende.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 950 kr/m2
  • Areal: 112 m2
  • Sagsnr: 5-69-3003
  • ENERGI@1Energimærke: D