Kontorlokaler i atmosfærefyldt bygningsanlæg i hjertet af Aarhus

Klostergade 34A, 2. tv., 8000 Aarhus C

  • Kontor

Drømmer du om at leje et mindre kontorlejemål i centrum uden at blive ruineret? Så er det nu du skal spidse ører, når vi udlejer et sjældent udbudt mindre lejemål lige i hjertet af Aarhus.

I udkanten af det charmerende Latinerkvarter i Aarhus, ligger den tidligere chokoladefabrik, Elvirasminde. Produktionen af chokolade er for længst gået i stå, men de nye erhvervsdrivende i Elvirasminde er alt andet end. Det summer af liv og innovative tanker i det kreative erhvervskompleks, der til daglig skaber rammerne for en bred vifte af nyskabende virksomheder. I Elvirasminde findes alt lige fra tegnestue til vinbar, kunstskole og kaffebar. Visionen for Elvirasminde er at forsætte med at bidrage til et inspirerende miljø, så det velbeliggende ejendomskompleks også i fremtiden vil fungere som et kraftcenter for kreative virksomheder og ambitiøse erhvervsdrivende.

Det er på denne utrolig attraktive adresse i Aarhus, at de hyggelige kontorlokaler ligger og venter på, at dets nye lejere skal rykke ind. Side om side med andre iværksættere og kreative erhvervsdrivende er kontorlokalerne til dig, der ikke vil gå på kompromis med placering.

- Velegnet til mange kontorformål
- Ekstrem central placering nær Latinerkvarteret i Aarhus
- En del af et kreativt og innovativt erhvervskompleks
- Tæt på busforbindelser

Lejemålet udgør 112 m2 som er fordelt på et storrumskontor, et mindre kontor, et åbent mødelokale, et rummeligt tekøkken med spiseplads samt et toilet. Lokalerne er særdeles velegnede til mindre virksomheder - eksempelvis som alternativ til et kontorfællesskab. I storrumskontoret er der omtrent 5-7 arbejdspladser og derudover er der plads i det mindre selvstændige kontor. Da lejemålet har flere store flader, kunne det desuden egne sig som både galleri og studio. Ejendommens placering omtrent 100 meter fra Klostertorvet giver tillige rig mulighed for at nå lejemålet med offentlig transport.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 950 kr/m2
  • Areal: 112 m2
  • Sagsnr: 5-69-3003
  • ENERGI@1Energimærke: D