Kombineret lager og kontor i Risskov

Vejlbjergvej 11, 8240 Risskov

UDLEJET
  • Kontor
  • Lager

Mangler du et velbeliggende lager, hvor det også er muligt at oprette kontorpladser? Så læs med her.

Dette lejemål er perfekt til din virksomhed, hvis du har brug for at kombinere dit lager med kontorlokaler.

- Velholdt erhvervslejemål
- Attraktiv beliggenhed i erhvervskvarter i Risskov
- Mulighed for levering via port
- Let adgang til Djurslandsmotorvejen og Grenåvej 

Lejemålet er beliggende i et større ejendomskompleks i et attraktivt erhvervskvarter i Risskov. Ejendomskomplekset er indhegnet, og adgangen til lejemålet foregår via en gitterport. Foran lejemålet er der befæstede udearealer med asfalt.

Lejemålet består af både stueplan og 1. salen. Stueplan består af et regulært lagerlokale, samt et kontorlokale, et tekøkken og toiletter. 1. sal består af et mindre, regulært lagerlokale. Dertil har lejemålet egen port, hvilket giver gode forhold for levering af varer. Lejemålet har desuden en god loftshøjde til opbevaring af varer, idet der i stueplan er 5 meter til loftet under drager og 5,4 meter til loftet ellers.

Her får du også et lejemål med særdeles gode tilkørselsforhold, hvor du slipper for at skulle igennem morgentrafikken i Aarhus C. Ejendommen ligger tæt ved både Djurslandsmotorvejen, Grenåvej og E45. Der er desuden mulighed for leje af parkeringspladser foran lejemålet. Derudover er lejemålet placeret tæt ved grønne arealer i form af det naturskønne område ved Egå Engsø.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 600 kr/m2
  • Areal: 381 m2
  • Sagsnr: 5-73-1007
  • ENERGI@1Energimærke: C