Åbne kontorlokaler i attraktivt område

Olof Palmes Allé 47, 8200 Aarhus N

  • Kontor

Drømmer du om lyse og velholdte kontorlokaler i et attraktivt erhvervsområde?

- Attraktive lokaler i totalrenoveret ejendom
- Placeret i velbeliggende erhvervsområde tæt på AUH
- Flotte og inspirerende lokaler med fleksible indretningsmuligheder
- Gode tilkørsels- og parkeringsforhold

Ejendommen er kendetegnet ved at være en åben bygning domineret af lys og glas. Ved hjælp af blandt andet platforme og gangbroer, bliver der skabt forbindelseslinjer gennem hele lejemålet, hvilket bidrager til at skabe et åbent og sammenhængende kontormiljø. Her er et gennemført lejemål med både lyse og regulære kontorlokaler og højt til loftet. I kantinen med det dertilhørende køkken er der desuden god plads til at samles omkring frokosten.

Lejemålet kan indrettes på mange forskellige måder alt afhængig af den enkelte virksomheds behov. Tidligere har lejemålet været benyttet som henholdsvis showroom og kontor, men da lejemålet har enormt god gulvplads, er der også rig mulighed for at kombinere begge dele. Lejemålet består af både stueetage og 1. sal. Stueetagen består af et stort kontorrum med enkelte glasvægge, 3 kontorrum/mødelokaler samt to toiletter. Lejemålets 1. sal består af en kantine med tekøkken, 2 møderum, 2 kontorer og en repos. Der er desuden foldevægge mellem kantinen og de to mødelokaler, hvilket fordrer rig 

Området
Ejendommen er beliggende nær Aarhus Universitetshospital i Aarhus N, i et område der beskæftiger en bred vifte af virksomheder. Lejemålet er gennem dets placering nær både Hasle Ringvej og Randersvej let at nå med bil. Derudover er der blot 150 meter fra lejemålet adgang til både bus og letbane. Udover de gode tilkørselsforhold er der desuden også gode parkeringsforhold foran lejemålet.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.000 kr/m2
  • Areal: 729 m2
  • Sagsnr: 5-74-1000
  • ENERGI@1Energimærke: B