Kontor i atmosfærefyldt ejendom

Vestergade 58B, 1. sal, 8000 Aarhus C

  • Kontor

Drømmer du om et attraktivt og velbeliggende kontorlejemål med et smukt gårdmiljø i Aarhus C?

Dette lejemål er en sand perle i Aarhus’ historie, og er helt perfekt til dig, der drømmer om at skabe et hyggeligt kontormiljø i historiske rammer. Lejemålet er beliggende i et charmerende gammelt bindingsværkshus med mange velbevarede detaljer og synlige trækonstruktioner både udendørs såvel som indendørs. Dette skaber sammen med det øvrige miljø et helt unikt helhedsindtryk. 

- Attraktivt og velbeliggende kontorlejemål
- Charmerende ejendom med historie
- Regulære og anvendelige lokaler med mange muligheder
- Smukt og åbent gårdmiljø

Lokalerne kan benyttes til flere formål og har tidligere været taget i brug til både internet- og spillecafé og kontor. Lejemålet består af 3 større kontorer, et tekøkken og eget toilet. Der er desuden mulighed for leje af parkeringspladser. 

Lejemålet er beliggende på 1. sal i forhuset på Vestergade 58, der med sin farverige fortid for mange Aarhusianere er en velkendt adresse. Ejendommen står da også ud i bybilledet med sit karakteristiske bindingsværk, der daterer helt tilbage til 1800-tallet. I 1950 blev bygningen sågar fredet af Slots- og Kulturstyrelsen, og ejendommen er da også en af de mest velbevarede og helstøbte købmandsgårde i Aarhus. Gennem tidens løb har ejendommen huset alt fra skomagere til grønthandlere, gallerier og kontorer. Nu huser den erhvervsdrivende i alle afskygninger, og fungerer som en kærkommen påmindelse om Vestergades gamle historie. Ejendommen er desuden en del af det hyggelige Vestergadekvarter, som byder på alt hvad hjertet begærer af shopping- og madoplevelser - alt sammen indenfor gåafstand.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.150 kr/m2
  • Areal: 99 m2
  • Sagsnr: 5-77-1001
  • ENERGI@1Energimærke: F