Attraktivt og hyggeligt kontorlejemål

Vestergade 58U, 1. + 2. sal, 8000 Aarhus C

  • Kontor

Hvis du står og drømmer om et kontorlejemål på én af de hyggeligste gader i Aarhus, så har vi lige lejemålet til dig.

Står du og leder efter et kontorlejemål i centrum af Aarhus, er der ikke mange bedre placeringer end denne. Derudover bærer lejemålet præg af at være placeret i en bygning fuld af historie, og med sin karakteristiske orange farve er Vestergade 58 ikke let at overse i forbifarten. Her kan vi tilbyde:

- Et attraktivt og velbeliggende kontorlejemål
- Lokaler fordelt på to etager
- Lyst og behageligt arbejdsmiljø
- Placering i charmerende og central baggård

Lejemålet består af to etager med egen indgang fra gården. På lejemålets 1. sal får du et kontorrum med plads til en håndfuld kontorpladser, samt et enkelt kontorrum, og eget toilet. På 2. sal får du ligeledes et kontorrum med plads til flere kontorpladser og et depotrum/rengøringsrum. Det er desuden muligt at leje parkeringspladser lige ude foran bygningen. 

Historie
Denne ejendom er noget helt særligt. Så særlig at bygningen sågar blev fredet af Slots- og Kulturstyrelsen i 1950 - og ejendommen er da også en af de mest velbevarede og helstøbte købmandsgårde i Aarhus. Gennem tidens løb har ejendommen huset alt fra skomagere til grønthandlere, gallerier og kontorer. Nu huser den erhvervsdrivende i alle afskygninger, og fungerer som en kærkommen påmindelse om Vestergades gamle historie. Ejendommen er desuden en del af det hyggelige Vestergadekvarter, som byder på alt hvad hjertet begærer af shopping- og madoplevelser - alt sammen indenfor gåafstand.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.100 kr/m2
  • Areal: 110 m2
  • Sagsnr: 5-77-6008
  • ENERGI@1Energimærke: D