Lyst kontor lejemål med højt til loftet

Haubergsvej 1, 5000 Odense C

  • Kontor

Står du og mangler et stort unikt kontorlejemål med beliggehed i attraktivt erhvervsområde tæt på banegården, så læs med her:

- Unikke erhvervslokaler i Thrige-Firkanten. 

- Gode parkeringsmuligheder

- Beliggende tæt på Odense Banegården

- Årlig leje: 1.050,- kr. pr. m².

 

Nu har du muligheden for at udleje dette unikke lejemål på 718 m² i det spændende erhvervsområde, Thrige-firkanten. Lejemålet rummer nogle unikke erhvervslokaler, indrettet med store glaspartier til opdeling af lokaler. Lokalet entrereres fra en charmerende brostensbelagt terrasse mod syd. Lokalet rummer et mezzanin med 2 etager, som giver mange kontorer/mødelokaler i varierende størrelser, og med egne toiletter og te-køkken. Derudover rummer lejemålet en kælder og et lokale mere ved siden af på 90 m². Lokalet på 90 m² med adressen Haubergsvej 1B, er fordelt på 2-plan, og hvor 1. salen er et indskudt dæk. Et spændende lokale med store New Yorker vinduer og en flot murstensvæg. 

 

Om ejendommen:

Ejendommen er en gammel kraftcentral, Thriges Kraftcentral. En del af ejendommen fungerer i dag som et museum, hvor man kan se den originale dieselgenerator, som hver måned startes op. Bygningen er opført i 1916 og var hjertet i Thriges store fabrikskompleks, hvor fabrikken leverede elektricitet og varme til hele fabrikken - og strøm til hele Skibhuskvarteret.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Odense
  • Årlig leje: 1.050 kr/m2
  • Areal: 718 m2
  • Sagsnr: 5-80-3500
  • ENERGI@1Energimærke: D