Attraktivt kontor beliggende i roligt område

Pakhusgården 14 B, 5000 Odense C

  • Kontor

Mangler du et nyrenoveret og moderne kontor ? Så tag et kig på vores lokale i Pakhusgården:

- Velbeliggende i nyrenoveret, moderne og velfungerende erhvervspark

- Inspirerende og lyse kontorlokaler i spændende rustik stil

- Gode parkeringsmuligheder tæt på lejemålet

- Årlig leje 950,- pr. m² 

 

Godt og funktionelt kontorlejemål beliggende i det spændende og kreative miljø i Pakhusgården.

Lejemålet er renoveret i den klassiske Olav de Linde stil, med mange spændende detaljer og med respekt for ejedommens historie og arkitekttur. 

Lejemålet på de 117m² er indrettet med egen indgang, hvor man går til venstre direkte ind til et te-køkken. I forlængelse af te-køkkenet, er der et indbydende storrumskontor med store glaspartier. For enden af kontoret findes yderligere et kontor/møderum, samt et mindre lokale. Der er 2 toiletter i lejemålet. Beliggenheden er i den vestlige del af Odense C med gode parkeringsmuligheder og tæt på letbanen.

Pakhusgården:

Pakhusgården er beliggende i den vestlige del af Odense centrum. Pakhusgården fremstår som en af Odenses mest eftertragtede erhvervsparker med en stor blanding af lejere. Pakhusgården har tidligere huset Roulunds fabrikker, men lejemålene kan nu bl.a. anvendes til butik, kontor, galleri o.l.

 

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Odense
  • Årlig leje: 950 kr/m2
  • Areal: 117 m2
  • Sagsnr: 5-96-1008
  • ENERGI@1Energimærke: G