Kontor i kontorfællesskab på 56 m2, kr. 6.000,- pr. md.

Pakhusgården 54, 1. sal, 5000 Odense C

  • Kontor

Der er nu mulighed for at leje kontor i Odense C’s hyggeligste kontormiljø lige op ad Åløkke Skoven, i Ejendomsselskabet Olav de Lindes kontorfælleskab Pakhusgården.

Tiltaler tanken om en plads i et kontorfællesskab dig? Men har du brug for dit eget kontor med mulighed for at lukke og låse døren?

Her er en unik mulighed for at imødekomme netop dette ønske. Rummets størrelse er inkl. andel af fællesarealer og lejen er inkl. alle forbrugsudgifter. Derudover tilkommer andre goder som fuldt apteret køkken, med alle hårde hvidevarer og service. Ydermere er der fri Wifi, printer med kopipapir, gode møderum og rengøringsordning. 

Da fællesudgifter og forbrug er indeholdt i kontorlejen, kan dette kontor incl. forbrug og fællesudgifter lejes for kun kr. 6.000,- pr. måned.


Vi giver gerne en rundvisning i de flotte lokaler, som er indrettet og renoveret i den karakteristiske Olav de Linde-stil.


Vi glæder os til at fylde kontoret med liv i vores rustikke og professionelle miljø.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Odense
  • Areal: 56 m2
  • Sagsnr: 5-96-3138