Renoveringen af Havnegade 32

Ejendomsselskabet Olav de Lindes omfattende renovering af cirka 12.000 kvadratmeter i den tidligere Dampmøllen Victoria på havnen i Odense er kommet rigtig godt fra start. I denne digitale indbliksartikel dykker vi ned i første etape af den gennemgribende renovering af de første 1.200 kvadratmeter på Havnegade 32, der både skal rumme bygningens fortidsfortælling og byens fremtidige it-klynge.

Nyheder

Se alle nyheder på Facebook

Bazar Vest

En verden af smag og oplevelser!

Skandinaviens største Bazar byder velkommen til 18.000 kvadratmeter med mere end 100 forretninger og oplevelser for alle sanser. Lad øjnene vandre og næseborene danse, når du går på opdagelse i fristende Bazar Vest. Bliv forført af bazarstrædernes farverige tekstiler, porøse porcelæn og alverdens appetitlige bønner og linser. Gå på kulinarisk opdagelse i bagernes brød direkte fra ovnenes varme, slagternes ferske kød i høj kvalitet og det rige udvalg af eksotiske frugter, grøntsager og krydderier. I Bazar Vest bliver dine indkøb til en oplevelse hver eneste uge – året rundt.

Bo i Nabolaget

Når du bor i Nabolaget bor du centralt og midt i en velfungerende hverdag. I Nabolaget har du udsigt til et liv, hvor uddannelserne og indkøbsmulighederne er lige om hjørnet. Nabolaget er et gennemtænkt kvalitetsbyggeri med plads til alle. Her handler det om at skabe nærhed mellem mennesker, der bor og lever sammen. Derfor danner Nabolaget rammen om et aktivt naboskab, med fokus på tryghed og glæden ved at bo godt.

Så hvem vil ikke gerne bo i Nabolaget?