Margarinegården

Thomas Koppels Gade / Lone Kellermanns Gade, 8000 Aarhus

106 nybyggede lejeboliger stod ved årsskiftet 2022/2023 indflytningsklar på Thomas Koppels Gade i Aarhus C. En boligkarré muret i en rustik rød sten og fuget med kalkmørtel. Karréen omkranser et lukket gårdmiljø, der bliver anlagt landskabeligt med plads og rum til ophold og fælles aktiviteter.

Byggeriet har en central placering i Aarhus tæt ved Godsbanen, Ceres Byen, Brabrandstien og midtbyen. Udover karré og gårdmiljø, findes her en parkeringskælder i to etager.

Lejlighederne er fra 39-133 kvm., som er fordelt på 1-5 værelser. 

I lejlighederne på Thomas Koppels Gade har Ejendomsselskabet Olav de Linde kræset for detaljerne. Intentionen har været at bygge lejeboliger med et godt miljø, som ikke ligner traditionelle udlejningsbyggerier. Overliggeren er sat højt, når det kommer til kvalitet. Det ses bl.a. i valget af materialer. Du kan forvente gode kvalitets- og naturmaterialer som egetræ og natursten. Det er både smukke og langtidsholdbare materialer. I de fleste lejligheder bliver der benyttet genbrugsmursten til udvalgte vægge, ligesom der også findes betonvægge, som skaber en unik stemning.

Køkkenerne fra HTH har integreret opvaskemaskine og køle-fryseskab. Herudover kogeplader, emhætte og ovn. I badeværelset findes vaskemaskine og tørretumbler.

Lejlighederne er beliggende tæt på gode indkøbsmuligheder og med cykelparkering ved boligen eller i kælderen. Der er desuden depotrum og parkeringskælder.

 

  • Margarinegården